Video: Sylvie Meis laat zich aanraken achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het bloedmooi model en presentatrice Sylvie Meis laat zich achter de schermen van haar laatste opdracht nogal flink aanraken. Maar dat vindt ze stiekem wel fijn. 

Sylvie Meis vindt het stiekem helemaal niet erg als ze op een shoot achter de schermen even flink onder handen wordt genomen. Zolang de persoon die het doet maar haar vaste visagiste en styliste is, dan kan Sylvie het wel hebben. Ze hebben namelijk best een goede band samen. Dat is ook niet zo gek, de styliste van Sylvie is grotendeels de reden dat het model er keer op keer zo wonderschoon uit ziet. Als iemand je er in elke situatie mooi uit kan laten zien, dan verdien je het ook wel om een beetje vertrouwd te worden. En dus hoeft deze dame niet eens meer toestemming te vragen aan Sylvie om aan haar te mogen plukken. Het is een privilege waar vele mannen in ieder geval alleen maar van dromen.

Lees ook: Wauw: Sylvie Meis lijkt zichzelf niet op heerlijke foto
Sylvie heeft duidelijk een goede band met haar styliste

Dat Sylvie een goede band heeft met haar styliste dat wordt wel duidelijk. De twee zijn tijdens een foto-opdracht onafscheidelijk. Dat moet ook wel, want het werk van de styliste moet continu gecontroleerd worden. Sylvie mag geen enkel moment er minder knap uit zien. Dan is gelijk de hele opdracht verpest. Een belangrijke taak dus, maar wel eentje die dankbaar wordt aangenomen. Daarbij krijgt deze dame er vanuit Sylvie veel waardering voor terug. Zo hebben ze samen goede gesprekken, weten ze te lachen met elkaar en ziet het er naar uit alsof de twee een geweldige tijd hebben. Terwijl de rest van de crew keihard aan het werken is om te zorgen dat alle foto’s gemaakt zijn, hebben Sylvie en haar styliste de tijd van hun leven.
Serena gaat overal mee naar toe

Dat Serena, de dame verantwoordelijk voor de prachtige looks van Sylvie, haar werk goed doet mag duidelijk zijn. Sylvie denkt daar eigenlijk precies hetzelfde over en ze neemt haar dan ook overal mee naartoe. Zelfs naar Venetië, waar Sylvie moest zijn voor een evenement. Ook op reis weet Serena de prachtige presentatrice om te toveren tot een waar supermodel. Nu is daar natuurlijk niet zo heel erg veel voor nodig, maar het moet wel gedaan worden. En Serena doet het maar, keer op keer. En dat is eigenlijk toch best we; bijzonder.

Sylvie moet heel dankbaar zijn voor Serena

Natuurlijk helpen de knappe looks van Sylvie zelf ook enorm mee, maar zonder haar Serena aan haar zijde had ze het toch wel ietsje zwaarder. Dus mag ze heel dankbaar zijn voor deze bijzondere dame aan haar kant. De fans van Sylvie zijn dat gelukkig ook, die weten wel wie ze moeten bedanken voor het nog net even een stukje knapper maken van Sylvie Meis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...