Video: Sylvie Meis is verreweg de mooiste vrouw op Love Island

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis speelt voor matchmaker in de Duitse versie van Love Island. Zou ze doorhebben dat alle mannen gewoon met háár op date willen? Met dit soort outfits geeft ze alle andere vrouwen geen kans!

Sylvie Meis is de presentatrice van de Duitse versie van Love Island. De kleine diva is al anderhalf jaar gelukkig getrouwd met haar man Niclas Castello, dus heeft ze inmiddels wel verstand van goedlopende relaties. Geen wonder dat ze gevraagd werd om als presentatrice te helpen bij het koppelen van single mensen. Dat dit op het altijd zonnige Tenerife gebeurt is geen vervelende bijkomstigheid. Sylvies verschijning maakt het de vrijgezelle mannen wel ontzettend moeilijk…

Sylvie Meis stiekem zelf de mooiste op Love Island

Sylvie Meis is in Duitsland net als in Nederland een echte bekendheid. De blondine presenteert het populaire programma Love Island en is ook met haar Instagram een echte hit op het internet. Het is voor de kijker natuurlijk leuk, zo’n schitterende presentatrice aan het roer bij een datingprogramma. Toch voegt het een onnodige moeilijkheidsgraad toe aan het programma. Deelnemende mannen zouden zomaar kunnen vallen voor Sylvie, nog vóór ze überhaupt kennis hebben gemaakt met de single vrouwen! Want zeg nou eerlijk, als de presentatrice de mooiste vrouw van het hele eiland is, hebben die mannen hun keus snel gemaakt, toch? Onderstaand filmpje is bedoeld als

Lees ook: Sylvie Meis deelt foto van glimmende beentjes

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis kan het prima vinden met Estavana Polman

Sylvie Meis is inmiddels gelukkig getrouwd met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. Maar Sylvie was natuurlijk al eerder bekend vanwege haar eerdere huwelijk. Sylvie vormde in 2003 een koppel met profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben ze een zoon genaamd Damián. De twee leken zielsgelukkig, maar niets bleek minder waar. Deze relatie werd in 2012 beëindigd. Sylvie heeft haar ex-man later vergeven voor alle ellende die tussen de twee ontstaan was. Ze zijn beide een andere weg ingegaan, en zijn nu elk gelukkig met een andere partner. Rafael van der Vaart is nu gelukkig samen met top-handbalster Estavana Polman. Hoe Van der Vaart het doet mag een raadsel wezen, maar Estavana is net als Sylvie niet de lelijkste van het stel. Deze bloedmooie handbalster kan het overigens verrassend goed vinden met de ex-vrouw van Rafael. Volgens bronnen is er een groot respect en waardering tussen de twee vrouwen onderling. De twee lenen elkaar zelfs hun make-up uit. Sylvie en Rafael hebben het inmiddels ook bijgelegd, wat ook wel moet, als je samen een kind hebt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.