Video: Sylvie Meis is verreweg de mooiste vrouw op Love Island

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis speelt voor matchmaker in de Duitse versie van Love Island. Zou ze doorhebben dat alle mannen gewoon met háár op date willen? Met dit soort outfits geeft ze alle andere vrouwen geen kans!

Sylvie Meis is de presentatrice van de Duitse versie van Love Island. De kleine diva is al anderhalf jaar gelukkig getrouwd met haar man Niclas Castello, dus heeft ze inmiddels wel verstand van goedlopende relaties. Geen wonder dat ze gevraagd werd om als presentatrice te helpen bij het koppelen van single mensen. Dat dit op het altijd zonnige Tenerife gebeurt is geen vervelende bijkomstigheid. Sylvies verschijning maakt het de vrijgezelle mannen wel ontzettend moeilijk…

Sylvie Meis stiekem zelf de mooiste op Love Island

Sylvie Meis is in Duitsland net als in Nederland een echte bekendheid. De blondine presenteert het populaire programma Love Island en is ook met haar Instagram een echte hit op het internet. Het is voor de kijker natuurlijk leuk, zo’n schitterende presentatrice aan het roer bij een datingprogramma. Toch voegt het een onnodige moeilijkheidsgraad toe aan het programma. Deelnemende mannen zouden zomaar kunnen vallen voor Sylvie, nog vóór ze überhaupt kennis hebben gemaakt met de single vrouwen! Want zeg nou eerlijk, als de presentatrice de mooiste vrouw van het hele eiland is, hebben die mannen hun keus snel gemaakt, toch? Onderstaand filmpje is bedoeld als

Lees ook: Sylvie Meis deelt foto van glimmende beentjes

Sylvie Meis kan het prima vinden met Estavana Polman

Sylvie Meis is inmiddels gelukkig getrouwd met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. Maar Sylvie was natuurlijk al eerder bekend vanwege haar eerdere huwelijk. Sylvie vormde in 2003 een koppel met profvoetballer Rafael van der Vaart. Samen hebben ze een zoon genaamd Damián. De twee leken zielsgelukkig, maar niets bleek minder waar. Deze relatie werd in 2012 beëindigd. Sylvie heeft haar ex-man later vergeven voor alle ellende die tussen de twee ontstaan was. Ze zijn beide een andere weg ingegaan, en zijn nu elk gelukkig met een andere partner. Rafael van der Vaart is nu gelukkig samen met top-handbalster Estavana Polman. Hoe Van der Vaart het doet mag een raadsel wezen, maar Estavana is net als Sylvie niet de lelijkste van het stel. Deze bloedmooie handbalster kan het overigens verrassend goed vinden met de ex-vrouw van Rafael. Volgens bronnen is er een groot respect en waardering tussen de twee vrouwen onderling. De twee lenen elkaar zelfs hun make-up uit. Sylvie en Rafael hebben het inmiddels ook bijgelegd, wat ook wel moet, als je samen een kind hebt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!