Video: Sylvana IJsselmuiden zet het op een zuipen met enorme pul gerstenat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden weet wel hoe ze een feestje moet starten. Dat laat ze weer even goed aan iedereen zien!

De mooie blondine is altijd vrij gewoon gebleven. Ze houdt ervan om een beetje te kunnen stappen en feesten. En wanneer ze dat doet, moet er natuurlijk ook gewoon gedronken worden. Sylvana laat even zien hoe het moet. Ze geeft alle feestgangers van Nederland het goede voorbeeld. Ze slaat het ene na het andere gigantische biertje achterover. Nu is het nog hopen dat ze er niet een enorme kater aan heeft over gehouden. Maar dat zal vast wel meevallen. Sylvana laat maar weer eens goed zien hoe ze van het leven een groot feestje maakt. Het enige wat ze daarvoor nodig heeft zijn gezellige mensen en een flinke hoeveelheid bier.

Sylvana IJsselmuiden speelt gevaarlijke spelletjes

De mooie blondine heeft tijdens het stappen besloten om mee te doen aan een gevaarlijk spelletje. Zo legt ze samen met haar vrienden haar vinger op een gigantisch glas bier. De laatste persoon die zijn vinger op het glas houdt, mag het opdrinken. En aan de foto’s van Sylvana te zien, is zij dat geworden. Dat Sylvana niet in één keer ontzettend dronken is geworden van het bier, laat maar weer zien hoe bedreven ze is in uitgaan. Daar kunnen we met zijn allen nog wat van leren. Alsof het niks is, werkt ze het glas bier naar binnen. Sylvana blijkt maar weer flink tegen een stootje te kunnen, beter nog dan de meeste mannen. Bekijk de video van Sylvana IJsselmuiden hier!

De mooie outfit van Sylvana IJsselmuiden tijdens het stappen

De prachtige blondine moest natuurlijk wel even wat leuks aantrekken tijdens het stappen. Ze vindt het namelijk ook gewoon leuk om haar vrienden een mooi beeld te geven om naar te kunnen kijken de hele nacht. En daarom had ze een pakje aangetrokken, waar haar vrouwelijke vormen nog even een beetje beter in uit kwamen. Met dat prachtige pakje wist Sylvana er voor iedereen een geweldige avond van te maken. Het laat maar weer zien dat de presentatrice niet bang is om een beetje van zichzelf te tonen. Zolang iedereen maar plezier heeft aan het einde van de avond. Dat is voor haar het allerbelangrijkste. En dat heeft ze absoluut voor elkaar gekregen.

Sylvana deelt graag haar leventje met haar fans

De mooie blondine deelt maar al te graag dit soort leuke foto’s en video’s met haar fans. Ze vindt het erg fijn dat haar volgers zo lief en supportive naar haar zijn en dat mag volgens Sylvana af en toe wel eens beloond worden. En dus zorgt ze ervoor dat haar volgers altijd wat hebben om van te genieten in de vorm van al die mooie foto’s en video’s. Sylvana is niet de preutste presentatrice van het land, integendeel. Dus ze vindt het niet erg om af en toe haar prachtige figuur te tonen. Daar zijn de mannen van Nederland natuurlijk wel blij mee, want Sylvana heeft ontzettend mooie vormen. Er zijn maar weinig presentatrices in het land die net zo leuk zijn als Sylvana IJsselmuiden.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Sylvana IJsselmuiden wil zien, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s staan om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...