Video: Sylvana IJsselmuiden wordt versierd door chauffeur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft de meest vrolijke Uber chauffeur aller tijden gevonden. Al lijkt hij wel heel vriendelijk te worden na een tijd. 

De knappe presentatrice van Dumpert, Sylvana IJsselmuiden, heeft altijd vele aanbidders. Er zijn veel mannen die Sylvana zien en haar graag het hof maken. Maar weinig van hen zijn zo charismatisch als de Uber chauffeur die Sylvana een rit gaf afgelopen week. De charmeur achter het stuur deed goed zijn best om Sylvana de tijd van haar leven te geven en dat is gelukt. Sylvana deelt even een paar van de hoogtepunten van de charmante Uber chauffeur. En dat maakt je dag eigenlijk gelijk helemaal goed.

Lees ook: Zonnebadende Sylvana IJsselmuiden krijgt onverwacht commentaar op foto

Uber chauffeur heeft nog wel een tip voor het bedrijf

Net als ze zijn vertrokken heeft de Uber chauffeur al een tip voor het moederbedrijf. Als ze namelijk op de Uber app foto’s van de gebruikers zouden zetten, dan zou hij Sylvana veel sneller nog hebben opgehaald. Daarmee wil de beste man natuurlijk zeggen dat hij Sylvana een erg knappe dame vindt. Sylvana kan het compliment wel waarderen. Helemaal omdat het met een flinke portie humor wordt gebracht. De Uber chauffeur maakt met zijn lieve opmerkingen en hilariteit de dag van Sylvana helemaal goed. Maar dan begint hij ook nog eens aan een muzikaal intermezzo. En dat moest Sylvana wel vastleggen op beeld.

Uber Got Talent met Sylvana IJsselmuiden

De vrolijke en goed gemutste Uber chauffeur trakteert Sylvana IJsselmuiden op een privé concert. De gezellige man zingt uit volle borst mee met de muziek die aanstaat en maakt er zowaar een hele show van. Sylvana kan er enorm van genieten en wil dat plezier haar volgers ook niet onthouden. Ze maakt samen met de vrolijke chauffeur dus een heel leuk filmpje. Het is net of Sylvana jurylid is tijdens een nieuwe talentenjacht. Sylvana haar versie van ‘Uber Got Talent’ valt ook goed in de smaak bij haar volgers, die ook wel kunnen genieten van de vrolijke houding van de chauffeur. Zo maakt één chauffeur een hoop mensen vrolijk.

Chauffeur is terecht onder de indruk van Sylvana

Het is ook niet zo gek dat de chauffeur zo zijn best doet met Sylvana in zijn buurt. De aantrekkelijke blondine maakt wat los bij mensen. niet alleen is haar vrolijke persoonlijkheid enorm aanstekelijk, maar ook de looks van Sylvana zorgen ervoor dat mensen zich vrolijker en hoffelijker gedragen in de buurt van de presentatrice. Je kan het ook wel zien aan de verleidelijke foto’s die Sylvana op haar Instagram zet. Voor een vrouw die zo aantrekkelijk, vrolijk, vriendelijk en leuk is, heb je gewoon een hoop over. Sylvana is daarnaast ook heel goed in mensen op hun gemak stellen, waardoor ze sneller de leukere kanten van zichzelf laten zien. Daarom is ze ook zo goed in haar werk bij Dumpert. Daar moet ze de mensen voor de camera altijd op hun gemak laten zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!