Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

De knappe presentatrice, die vooral bekend is van het online programma Dumpert Reeten, is een bijzondere verschijning. Niet alleen is Sylvana IJsselmuiden heel erg knap om naar te kijken, maar ze heeft ook nog eens een enorm leuke persoonlijkheid. Ze is erg lief, heeft een (afhankelijk van wie je het vraagt) goed gevoel voor humor en kan tegen een stootje. Alleen het stootje dat ze kreeg in de trein was toch wel heftig, en dus besloot Sylvana om er een video van te maken en deze met de wereld te delen. Want Sylvana, als echte influencer, moet natuurlijk de wereld op de hoogte houden van wat er allemaal met haar gebeurt.

Lees ook: Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Sylvana moet onderduiken voor haar menigte fans

De knappe blondine van Dumpert moet tegenwoordig steeds meer moeite doen om onherkenbaar over straat te gaan. Als je een keer op de nummer 1 in de FHM lijst met mooiste vrouwen hebt gestaan, dan wordt dat ook wel een beetje lastig. Iedereen wil natuurlijk een blik werpen op Sylvana en haar prachtige vormen. Maar de vrolijke presentatrice heeft daar iets op bedacht. Ze moet gaan onderduiken, onder haar koffer dan. Undercover, of ja onder koffer, vervolgt ze haar treinreis. Het is een flauw grapje, maar precies wat we van de presentatrice gewend zijn. Sylvana houdt haar reputatie voor het maken van woordgrapjes in ieder geval hoog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gelukkig kan Sylvana IJsselmuiden lachen om haar eigen grapjes

Voor een heel aantal van haar volgers zullen de grapjes van Sylvana IJsselmuiden net even iets te flauw zijn. Gelukkig kan de knappe blondine er zelf heel erg om lachen. Dat merk je ook wel als je Dumpert kijkt of een van haar video’s op Instagram voorbij ziet komen. Sylvana houdt enorm van flauwe mopjes en grapjes. Ze is jammer genoeg bezet, anders had je met een beetje flauwe humor zo de weg naar Sylvana haar hart kunnen vinden. Maar het mocht helaas niet zo zijn. Sylvana is ook harstikke blij met haar nieuwe vriend Jonas. Het geeft haar collega’s bij Dumpert wel weer een mooie aanleiding om grapjes te kunnen maken, want Jonas heeft een beetje een kakker-accent. Maar Sylvana incasseert ook op haar werk alle grapjes goed en lacht zelf het hardste om alles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana is behalve een vrouw met humor ook gewoon een prachtige verschijning

Natuurlijk heeft Sylvana een erg goed gevoel voor humor, maar de knappe blondine ziet er ook nog eens enorm goed uit. De combinatie van die twee kwaliteiten zorgt ervoor dat Sylvana IJsselmuiden een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland is. Geen wonder dat zoveel mannen helemaal wild van haar worden. Met Sylvana aan je zijde heb je namelijk toch echt wel de hoofdprijs aan de haak geslagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?