Video: Suzanne Schulting vertelt hoe eerste ontmoeting met vriend eindigde in hotel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Suzanne Schulting is hartstikke verliefd op haar vriend en ze deelt eindelijk het verhaal over hun wel hele spannende ontmoeting in de auto.

Suzanne Schulting ging los in auto met vriend

Ondertussen weet iedereen dat Suzanne Schulting sinds een poos hartstikke bezet is. Tot groot verdriet van velen heeft de brunette namelijk haar liefde gevonden. Suzanne is samen met niemand minder dan de zoon van schrijfster Heleen van Royen. Haar zoon heet Sam van Royen en is steeds vaker te zien op het populaire Instagram kanaal van Suzanne Schulting. De twee hebben elkaar ontmoet bij Vandaag Inside, toen Suzanne als tafelgast aanwezig was. Sam werkt bij het programma als redacteur en de vonk sloeg gelijk over tussen de twee. Zo vertelt Suzanne dat Sam even wou kijken wat de situatie was en vervolgens met veel lawaai en ook nog eens heel bombastisch kwam binnenlopen. Naar eigen zeggen vond Suzanne dat erg interessant. Vervolgens vertelt Sam dat hij wel wist wie Suzanne was maar niet hoe schaatsen eigenlijk werkt. Wel wist hij meteen dat Suzanne de knapste vrouw was die hij ooit had gezien.
Lees ook: Video: Suzanne Schulting toont haar fabelachtige lijf met heerlijk dansje

Flinke spanning in auto met Suzanne Schulting

Vervolgens vertelt Suzanne Schulting dat ze die avond in een hotel sliep (wel zonder Sam) omdat ze nog meer afspraken in de buurt had de dag na de opnames. Die kans liet Sam niet schieten en hij besloot haar een ritje in zijn auto naar haar hotel te geven. Volgens de twee was er heel veel spanning en waarschijnlijk konden ze het niet meer inhouden, want ze hebben in de auto flink lopen kussen. Sam zegt dat het net leek alsof ze twee tieners waren. De twee lijken in ieder geval erg verliefd op elkaar.

Suzanne Schulting deelt brutale post met Valentijn

Het stopt maar niet met de lieve foto’s van het koppel Suzanne Schulting en Sam van Royen. De twee zijn nog geen jaar samen maar spenderen heel veel tijd met elkaar. Zo was het natuurlijk Valentijnsdag en dan worden er stiekem toch altijd veel stelletjes bekend gemaakt. Bij Suzanne hoefde dat niet meer, en de brunette wou enkel een statement maken op haar Instagram. Zo plaatst de schaatsster onderstaande foto met de tekst: ”Already someone’s Valentine.”, wat aan alle mannen laat zien dat ze hartstikke bezet is. Op de foto’s heeft Suzanne een groot boeket bloemen vast en ze kijkt een tikkeltje arrogant in de camera. Daarna plaatst Suzanne nog wat foto’s in dezelfde outfit met dezelfde bos bloemen maar dan met haar vriend erbij.
Suzanne Schulting ligt lekker in hotelkamer

Natuurlijk heeft Suzanne Schulting het enorm druk met haar sportcarrière, en daarom reist ze de hele wereld over. Dat betekent veel eenzame nachten op een hotelkamer. Soms wellicht met haar vriend of een teamgenootje, maar vaak ook alleen. Suzanne kan het niet laten om even een foto te schieten van zichzelf in haar hotelkamer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...