Video: Suzan van Freek gooit benen wijd achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op het podium ziet Suzan er onschuldig uit, maar achter de schermen gaat Suzan van Freek helemaal los!

Suzan van Freek laat zichzelf achter de schermen helemaal gaan. Ze werpt haar stress vóór het optreden van zich af door even snel een soepel dansje te doen. Daarbij gaan de beentjes wijd!

Suzan van Freek is soepel in de heupen

Suzan gaat voor de show even lekker te keer op onderstaande video! Terwijl de zangeres altijd zelfverzekerd overkomt op het podium, is dat achter de schermen toch wat anders. Ze begint spontaan heen en weer en op en neer te bewegen zonder dat ze het door heeft. Dit komt allemaal door de zenuwen voor een show. Freek is juist het tegenovergestelde; hij checkt nog even met een serieuze blik het schermpje van een telefoon. Op het podium vullen de twee elkaar gelukkig goed aan en merkt niemand de stiekeme zenuwen van Suzan!

Suzan van Freek doet gebruikelijke zenuwdansjes

Blijkbaar is het niet eenmalig wat Suzan doet. Ze gooit regelmatig haar beentjes lekker wijd achter de schermen. Het zijn gebruikelijke zenuwdansjes waar Suzan last van heeft. Wanneer ze moet optreden staat ze lekker op en neer te bewegen achter de schermen. Dit doet ze wel in een opmerkelijk outfitje. Met hoge laarzen die bijna tot haar knieën komt gaat ze toch nog soepel op en neer. Recent bij The Streamers stond ze vol in de regen op te treden. Het lijkt erop dat ze van haar fouten leert. Ze heeft één paar regenlaarzen aan heeft gedaan. Wanneer het keihard gaat regenen blijven haar voeten in ieder geval droog.

Suzan en Freek delen prachtige kiekjes van de show

Voor duizenden mensen stonden Suzan en Freek weer op te treden. Dit is voor het muzikaal duo niet vreemd. Het was alleen extra speciaal, want het was namelijk niet in Nederland waar het optreden was. In Antwerpen was de hele show uitverkocht en de fans konden elk woord mee zingen. Suzan en Freek delen dan ook prachtige kiekjes van de show. Wanneer je de Arena in kijkt is het niet gek dat Suzan voor zo’n optreden zenuwdansjes heeft.
Suzan en Freek nog steeds smoorverliefd

Het muzikale duo hebben samen een druk leven. Ondanks het drukke schema hebben ze ook af en toe tijd voor zichzelf. Dit hebben ze dan ook nodig om weer tot rust te komen. Suzan en Freek delen een foto waar ze zoenend op staan. Ze laten weten dat ze na de show heerlijk languit op de bank hebben nagenoten. Het muzikaal duo ziet er nog steeds smoorverliefd uit. Zolang ze bij elkaar blijven, blijft de goede muziek hopelijk ook komen. Met een glimlach kijken ze terug op een geslaagde show.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?