Video: Superstrak pakje Suzanne Schulting laat alles schudden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft van de ijshal voorlopig even afscheidt genomen, en straalt nu in het heerlijke zonnetje op de tennisbaan! 

De knappe Suzanne Schulting van alle markten thuis!

Suzanne Schulting is niet alleen een succesvolle shorttracker, ze blijkt ook nog eens van alle markten thuis te zijn! Terwijl ze voorlopig afscheid heeft genomen van de ijshal, heeft ze haar talenten nu verlegd naar de tennisbaan. Suzanne is pas net terug van haar vakantie, en de beeldschone dame pakt gelijk haar trainingen weer enorm serieus op. En dat doet ze met net zoveel passie en enthousiasme als dat we van haar gewend zijn. In het heerlijke zonnetje straalt Suzanne immens in haar strakke outfit op de tennisbaan. Met haar kenmerkende doorzettingsvermogen en competitieve geest, laat ze zien dat ze niet zomaar opgeeft als het aankomt op het ontdekken van nieuwe sporten. En zoals we van haar gewend zijn, doet ze dat ook nog eens met de nodige flair en stijl. Haar strakke sportpakje zorgt voor de minste weerstand, maar haar rondingen daarentegen, die vangen tóch wel de nodige weerstand mee tijdens het trainen! Hieronder kun je Suzanne zelf zien schitteren op het veld.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting doet Heleen van Royen na in superstrak topje

Suzanne plonst in het water met mini-badkleding aan

De 25-jarige Suzanne Schulting laat weer eens zien dat ze niet alleen een succesvolle shorttracker is, maar ook van een verfrissende duik in het water kan genieten. In een heerlijk filmpje op TikTok deelt de brunette haar liefde voor het zwembad, waarbij ze haar eigen unieke stijl en flair laat zien. In het filmpje is te zien hoe Suzanne in mini-badkleding op de rand van het zwembad staat, terwijl ze aankondigt dat ze 99% van de tijd het water in wil gaan met een flink bommetje. Maar als echte sportvrouw weet ze ook dat er soms meer voorzichtigheid geboden is. Daarom gaat ze de overige 1% van de tijd als de meeste vrouwen het water in. Suzanne’s humor en zelfvertrouwen stralen van het scherm af en zorgen ervoor dat we allemaal een glimlach op ons gezicht krijgen. Haar natuurlijke charme en charisma maken haar tot een echt idool voor jonge meiden en vrouwen over de hele wereld.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting is ook zonder schaatspakje onweerstaanbaar

@suzanneschultingMe 99% of the time vs Me 1% of the time♬ First Class – Jack Harlow

TikTok-filmpje: Suzanne doet stemmetje Antiliaan na

Suzanne Schulting staat niet alleen bekend om haar geweldige prestaties op het ijs, maar ook om haar humoristische en ludieke kant. In een hilarisch filmpje op social media laat ze zien dat ze zelfs een stemmetje kan nadoen. In het filmpje hoor je haar een stemmetje imiteren dat zegt: “mij moet je niet bellen swa”. Met haar grappige en spontane persoonlijkheid weet Suzanne altijd een glimlach op het gezicht van haar fans te toveren. Of het nu gaat om het delen van haar dagelijkse avonturen of het maken van gekke filmpjes, ze weet altijd hoe ze haar volgers kan vermaken.

@suzanneschulting App me maar. @Samsung Nederland #samsungS23 #ad #mijnietbellen ♬ origineel geluid – k.t

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...