Video: Stoute Davina Michelle gilt het uit tijdens wild ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle toont lichte oververmoeidheid. Dat komt waarschijnlijk door haar drukke schema. Vooral haar benen hebben flink te lijden gehad. Maar ze heeft een oplossing die haar snel van A naar B brengt. Dat lijkt nog wel wat enger dan gedacht.

Davina Michelle gilt het uit op haar vervoermiddel in Ahoy, waar ze heeft opgetreden. Een ideale oplossing voor als je even niet wilt lopen en nog beter als je chauffeur ook nog is erg snel is. Zo ben je als artiest zo bij je optreden. Zelfs al is lopen niet zo erg ver. Davina laat zich graag verrassen, maar haar chauffeur trekt zo hard op dat het zelfs de jonge zangeres even teveel wordt. Ze gilt het uit als de scooter eenmaal op tempo is. Maar ze weet ook dat blijven staan en evenwicht ervoor gaat zorgen dat ze dit ook overleefd. Zonder dat ze eraf valt en dus zonder verdere blessures of mankementen komt Davina snel bij haar bestemming. Althans, in Ahoy.

Davina klinkt niet toonzuiver

Haar gil klinkt niet zo zuiver als we van de altijd zo mooi zingende blondine gewend zijn. Ze valt even uit de toon. Gelukkig is er niemand anders dan de chauffeur in de buurt om dat aan te horen. Bovendien zingt ze ook niet echt, maar kondigt gewoon wederom aan dat ze in Rotterdam is en lekker op haar gemak het terrein verkend op de scooter. Davina kan trouwens geen genoeg krijgen van Ahoy en optreden in Rotterdam. Het lijkt zelfs een beetje haar nieuwe onderkomen te worden.

Davina Michelle met vrienden

Zoals de zangeres gillend aangekondigd is ze te vinden in de gangen van het reusachtige Ahoy in Rotterdam. Daar was laatst al de concertreeks van De Vrienden van Amstel LIVE!  Waar Davina voor het eerst tussen bekende en minder bekende zangers stond te gillen. Iedereen kreeg zijn kans om te zingen op het podium voor een groot publiek. Zo ook Danny Vera, Flemming en Lucas & Steve. Of die ook allemaal op de scooter mochten is helaas niet bekend. Enkel Davina lijkt trots genoeg op haar “ritje”.

Blondine snel weer terug

Over minder dan een maand staat Davina Michelle zelf twee extra avonden in Ahoy. Maar dan zonder vrienden. De voorbereidingen daarvoor zijn al gestart en alles wordt klaargemaakt om haar goed voor de dag te krijgen en uitstekend te laten zingen. Ze laat online al weten er veel zin in te hebben en kan haast niet wachten tot het weer zover is. Van Rotterdam krijgt Davina nooit genoeg. Vooral omdat ze weet dat haar aluminium ros altijd op haar staat te wachten.

Zangeres heeft genoeg te doen

Zo’n scooter scheelt na een optreden de extra calorieën. Tijdens een optreden van Davina wordt er immers al genoeg verbrandt door de zangeres. Ze staat er namelijk om bekend dat ze helemaal los kan gaan tijdens een zangpartij en het publiek gaat hier helemaal in mee.  Haar heeft de extra beweging dus totaal niet nodig. De concertreeks van Vrienden van Amstel LIVE! Was uitverkocht. Maar voor Davina zijn nog kaarten. Dus er is nog genoeg kans om haar, zonder scooter helaas, te zien gillen op het podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.