Video: Sterre Koning geeft showtje weg in strakke sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 20-jarige zangeres Sterre Koning is veel te zien op TikTok. Ze doet daar leuke dansjes, laat outfits zien of ze playbackt. Onlangs verraste ze haar fans met een showtje in een paar hele strakke sportpakjes.

Sterre Koning in strakke sportpakjes

Ookal laat Sterre Koning geen sportoefeningen zien vind ze het wel erg leuk om haar sportpakjes te laten zien. De zangeres is veel bezig met haar stem, en wil haar volgers up-to-date houden. De 20-jarige is ook nog op zoek naar een vriendje, Sterre is namelijk op dit moment single. Het zou zo maar kunnen dat onze Sterre zoveel bezig is met haar om daarmee haar droomman binnen te halen. Op TikTok laat Sterre meerdere sportpakjes zien om aan te doen, daarbij doet ze allerlei gekke, uitdagende dansjes voor haar fans.

@sterrekoningchoose your favorite sporty outfit 🔥 1, 2, 3 or 4 🙂♬ Eyes Closed – Ed Sheeran

Sterre Koning in heerlijke jurk voor grote samenwerking

Als influencer ben je erg interessant voor bedrijven, dat merkt ook Sterre Koning. Steeds vaker krijgt ze verzoeken van grote bedrijven om samen te werken. Natuurlijk houdt vooral Sterre hier wat aan over, maar wij krijgen er extra videos door te zien. Een echte win-win situatie dus. Dit keer is de zangeres benaderd door Samsung, die een nieuwe telefoon willen promoten. Sterre heeft alles uit de kast getrokken om er op haar best uit te zien vandaag. Ze draagt een heerlijke zilveren jurk die ervoor zorgt dat ze helemaal schittert. De mooie blondine danst heerlijk in het rond en schommelt zelfs, waarbij ze haar best moet doen om haar jurk gesloten te houden. Het is duidelijk dat aan dit soort samenwerkingen alleen maar positieve gevolgen zitten!

@sterrekoning Shooting tiiiiime! 🪩💃✨📸 @Samsung Nederland #s23 #withgalaxy ♬ Heartbeat (Run Away) – Davina Michelle

Sterre Koning geniet van het zonnetje

Bij een foto in een lange regenjas plaatst Sterre Koning een oproep aan de goden “Kom maar op met die lenteee”. De zangeres kan niet wachten tot de regenbuien voorbij zijn en het zonnetje doorbreekt. Als dit gebeurt zal Sterre er voorlopig van genieten in haar geboorteplaats Zutphen. Dat zou wel eens haar laatste lente hier kunnen zijn. De blondine gaat namelijk over enkele maanden verhuizen. Ze gaat Zutphen absoluut missen, dus nu ze er nog woont neemt ze het er absoluut van.
Sterre Koning ook een ster in de bioscoop

Eind vorig jaar maakte Sterre Koning haar debuut op het grote scherm. Ondanks dat ze er natuurlijk vol mee bezig is om door te breken als zangeres, heeft ze altijd ook gedroomd van een carrière als actrice. Toen ze gevraagd werd voor de film De Tatta’s wist ze dat dit haar kans was. Vanaf de première was de film populair. In korte tijd werden meer dan een half miljoen tickets verkocht. Dat leidde ertoe dat onlangs aangekondigd werd dat er een tweede deel zal verschijnen van de film. Grote kans dat we Sterre daar ook weer zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.