Video: Stéphane Kox doet gekke workout op strand GP Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen is ontzettend druk met de voorbereiding voor de Formule 1 in Zandvoort. Soms zorgt dat ervoor dat mensen gekke dingen gaan doen. Zo lijkt ook het geval bij Stéphane Kox..

Ze is één van de uithangborden van de Formule 1 van Zandvoort. Stéphane Kox is voor veel mensen een reden om zondag via Viaplay de Grand Prix te volgen.

Stéphane Kox doet mysterieus op strand Zandvoort

Sinds een tijdje werkt Stéphane Kox voor Viaplay. De streamingdienst, die dit jaar voor het eerst de Formule 1 uitzend, wil van de Grand Prix van Zandvoort natuurlijk het mooiste evenement van het jaar maken. Daarom hebben ze al vanaf 10 dagen voor de GP dagelijks uitzendingen in het teken van de Formule 1. Zandvoort is hét paradepaardje van Viaplay. Ook Stéphane Kox moet bijdragen aan het succes van de uitzendingen. De blondine wordt daarom volop ingezet op de sociale media van de streamingdienst. Soms laten ze in het midden wat er precies gaande is, om nog wat meer nieuwsgierigheid te wekken bij de kijkers. Op hun nieuwste verhaal met Stéphane lijkt dat goed te lukken. We zien de presentatrice voorbij paraderen op een strand met iets geks vast. Wat het precies is, is onduidelijk. Het ziet er wel groot en zwaar uit, wat maakt dat het een hele workout is om door het losse zand te lopen.

Stéphane Kox belooft heel veel leuks

Ze is één van de belangrijkste presentatrices voor de Grand Prix van Zandvoort. Waarschijnlijk zal ze overuren moeten draaien om het publiek van Viaplay tevreden te houden. Daarom begint Stéphane Kox al vroeg met het verslaan van de gebeurtenissen vanaf het circuit. Ze post op de Instagram van Viaplay een filmpje waarop te zien is dat alle teams druk bezig zijn met het uitladen en opbouwen van hun spullen. Ook Stéphane is druk met opbouwen, voordat ze aan de uitzendingen kan beginnen. Ze is elke avond te zien bij de Zandvoort Shakedown, een show van Viaplay waarbij elke avond ingegaan wordt op alle ontwikkelingen rondom de Formule 1 wedstrijd in Nederland.
Track walk Formule 1 Zandvoort op bakfiets

Voordat de coureurs in hun supersnelle bolides rondjes gaan rijden op het circuit, lopen ze altijd een rondje over het parcours. De zogeheten trackwalk is een steevast onderdeel van de voorbereiding van een Grand Prix. Zo ook in Zandvoort. Maar het is in Nederland, dus gaat het op de Nederlandse manier. Zo laten Tom Coronel en Guido van der Garde zien in een filmpje. Ze scheuren over het circuit in een bakfiets. De beide heren genieten duidelijk nu al van het mooiste Formule 1 weekend van het jaar.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!