Video: Stefania Liberakakis doet dansje in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 21-jarige Stefania Liberakakis gaat even helemaal los op een lekker nummertje in de sportschool. Ze draagt daarbij een super laag topje!

De verleidelijke zangeres Stefania Liberakakis laat haar volgers even zien hoe lekker ze bezig is. Ze is namelijk in de sportschool in Utrecht én daar wordt een heerlijk toepasselijk nummertje opgezet. Stefania is super goed bezig en met het nummer ‘This how we do it’ van Montell Jordan wordt de motivatie bij de jongedame alleen nog maar groter! In onderstaande video kun je bewonderen hoe verleidelijk ze is tijdens het sporten. Ze draagt een super laag topje met zo’n lekker strak sportbroekje. In de video begint Stefania met een peace teken, laat de binnenkant van de gym even zien én dan volgt als laatst een lekker dansje. Tijdens het dansje zie je goed hoe mooi haar opvallende trofeeën op en neer bewegen.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Eurovisie Songfestival godin Stefania Liberakakis

Stefania is eindelijk weer klaar om nieuwe muziek te maken

De knappe zangers duikt binnenkort weer de studio in om lekker bezig te zijn waar ze goed in is. Stefania laat weten dat ze er heel veel zin in heeft om te gaan werken aan nieuwe muziek! En dat gaat ze doen samen met CTM Publishing. Vorig jaar was Stefania nog relatief onbekend in Nederland. Maar toen mocht ze meedoen aan het Songfestival, voor Griekenland nog wel! Dat zorgde voor een aantal verbaasde blikken en sindsdien weet iedereen wel wie de knappe zangeres is. Met haar populariteit kreeg Stefania er ook een hoop volgers bij online want het is naast een talentvolle zangers, ook een prachtig plaatje om naar te kijken. Op Instagram heeft de jongedame 413.000 volgers alleen al. Die volgers probeert ze allemaal tevreden te houden! Daarom kon Stefania het niet laten om een erg laag topje aan te trekken in bovenstaande video, dat haar natuurlijk erg goed staat.

Hoort Stefania Liberakakis nu bij Nederland of bij Griekenland?

Ze heeft misschien Griekse roots, maar Stefania Liberakakis is gewoon een Nederlandse schone. De knappe zangeres mocht natuurlijk in 2021 meedoen aan het Songfestival en dat was destijds voor Nederland een dubbel feestje. Ze kwam zelfs in de top 10 terecht. Nederland mocht dus dubbel trots zijn met twee acts die het zo belachelijk goed deden. Maar ja, moesten we nu juichen voor Stefania of niet? Ze deed natuurlijk namens Griekenland een gooi naar de winst, maar ze bleef wel Hollands trots. En dat maakte het voor de Nederlanders wel lastig. toch stemde ons landje massaal op de knappe zangeres. Het versterkte het bondje tussen Nederland en Griekenland en hierdoor hebben we voor toekomstige edities van het Songfestival in ieder geval mogelijk de steun van de Grieken te pakken. En dat allemaal dankzij de mooie brunette en haar engelenstem. Stefania is dus absoluut een zangeres waar Nederland heel erg trots op kan zijn en waar we als land met zijn allen achter kunnen gaan staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!