Video: Sophie Bouquet trekt jasje van voor fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Het is natuurlijk absoluut geen geheim dat iedereen ervan geniet wanneer de prachtige Sophie Bouquet voorbij komt op sociale media. Wanneer je aan het scrollen bent en Sophie schiet voorbij, moet je natuurlijk even wachten tot je doorscrolt. De foto’s die de actrice online zet zijn, in één woord, gewoon magisch!

Sophie Bouquet maakt volgers wild met intense blik

De prachtige brunette is absoluut niet bang om nieuwe dingen te leren. Dát, of ze is vanaf haar geboorte al een puur natuurtalent voor van alles en nog wat. Zo kan ze bijvoorbeeld ontzettend goed acteren, is ze hartstikke knap, gezellig én aardig, maar al boven al is ze óók een geweldig model! Op haar sociale media komen regelmatig foto’s voorbij die door professionele fotografen zijn geschoten. Eigenlijk zien we bijna geen selfies meer, maar wanneer die nog wel voorbijkomen, genieten we met z’n alle natuurlijk nét zo hard! Onlangs verraste Sophie haar fans en volgers met een heerlijk filmpje op haar Instagram verhaal. Ze werd stiekem gefilmd terwijl ze bezig was voor een pittige fotoshoot. Daar lijkt het in ieder geval wel op. Ze draagt een hele nette, grijzige broek met daar bovenop een gekropt, blauw truitje met lange mouwen en een colletje. Voor de fotoshoot zet ze, aan het begin van de video, intimiderend haar benen wat verder uit elkaar en trekt ze het jasje dat over haar schouder hangt open. Met haar intense en stekende blik kijkt ze ontzettend verleidelijk de camera in. Haar haar zit ook nog eens geweldig. Nét wanneer de camera wegdraait, zien we dat de actrice tóch het jasje weer dicht trekt, maar ook dit doet ze weer vol passie. Hier zouden wij uren naar kunnen blijven kijken, wat jullie?

IJzige blik van Sophie Bouquet werkt hypnotiserend

In eerste instantie klinkt het niet zo aardig om te zeggen dat Sophie een ijzige blik heeft. Gelukkig bedoelen we het in geen enkel opzicht verkeerd! De actrice plaatste onlangs namelijk een foto op haar Instagram waarop ze knal blauwe oogschaduw draagt met daarbij een witte trui. Ons deed dat helemaal denken aan de winter en ijs. De brunette zelf heeft in haar bijschrift twee dinosaurussen gezet, maar wat dan met de look te maken heeft, is onbekend. Als je zo knap bent als Sophie, kom je met bijna alles weg. In de reacties wordt bevestigt dat Sophie inderdaad zo ontzettend knap is. Iemand reageert met: “Wauw jij bent prachtig!” Wij sluiten ons daar zonder twijfel bij aan. Er is echter wel een reactie die eruit springt. Dat is een reactie van een goede vriend van Sophie, Sem. Deze prachtige man heeft een relatie met zanger Matt Stoffers. Sem reageert op de foto van de actrice: “Sorry, gaan we date?”, waarop Matt vervolgens reageert met: “Sorry, gaan we weer tongen?”, waarop Sem weer op zijn beurt op reageert met: “Met z’n drieën?”. Wat een suggestieve reacties zeg… Ach, wij snappen wel dat Sophie zulke gevoelens bij mensen kan oproepen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.