Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Lees ook: Video: Emotionele Sophie Bouquet geeft lief kusje in video

Sophie Bouquet heeft het wel erg gezellig met collega’s

Het is altijd een genot om naar de vrouwen van familie Verduyn te kijken wanneer ze weer op tv verschijnen met Goede Tijden Slechte Tijden. Je hebt natuurlijk moeder Saskia Verduyn, gespeeld door Tamara Brinkman, dochter Merel Verduyn, gespeeld door Sophie Bouquet, en jongste dochter Demi Verduyn, gespeeld door Noa Zwan. Blijkbaar kunnen de drie vrouwen het ook buiten de set om goed met elkaar vinden. Je zou misschien denken dat ze na de eindeloze GTST opnames klaar met elkaar zijn, maar niks is minder waar. De dames gaan gezellig op stap om eens flink los te gaan. Sophie is aan het filmen terwijl Tamara en Noa lekker aan het dansen zijn. Ze staan letterlijk te springen en te zwaaien met hun armen, dus het enthousiasme zit er goed in. Het lijkt erop dat de dames dus een wilde nacht hebben gehad.

Sophie Bouquet heeft de mensen aan haar lippen hangen

De knappe Sophie Bouquet is natuurlijk heel erg bekend door haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden maar de brunette heeft nog veel meer in huis. Zo staat Sophie ook geregeld te poseren voor de lens als model. Daarvoor wordt Sophie eerst helemaal opgetut en in mooie kleren gehesen. Op de foto is te zien dat Sophie op de set staat met een volledig witte achtergrond en een witte jurk. De visagiste hangt letterlijk aan de lippen van Sophie terwijl ze haar make-up aan het bijwerken is.

Sophie Bouquet mensen aan lippen

Sophie Bouquet poseert uitgebreid voor de camera

Nadat Sophie Bouquet helemaal in de stijgers is gezet mag ze eindelijk gaan poseren voor de foto’s. Hier is Sophie helemaal in haar element want het ziet er heel natuurlijk uit. De ene na de andere foto wordt gemaakt terwijl Sophie zittend aan het poseren is. Terwijl de brunette met haar ene arm op een verhoging zit speelt ze met haar haren. Daarbij neemt Sophie in een paar secondes heel veel soorten houdingen aan met haar gezicht. Van stoere tot intense blikken, Sophie laat ze allemaal zien voor de camera. Op het gegeven moment kijk Sophie een beetje eigenwijs en ze pruilt haar lippen. Een blik die we wel vaker hebben zien voorbijkomen van de actrice.

Sophie Bouquet op gigantische poster

Na vele foto’s te hebben gemaakt in de studio mocht Sophie Bouquet lekker naar huis. Daarna was het waarschijnlijk even spannend voor de brunette, want hoe zou het resultaat eruit zien? Gelukkig is dat helemaal goed gekomen want de foto’s mogen er zeker wezen. Uiteraard was de hele fotoshoot ook niet zonder reden; Sophie Bouquet staat op een reusachtige poster in de Jaarbeurs in Utrecht. Sophie kijkt vol zelfvertrouwen in de camera terwijl ze op haar arm leunt. De actrice steelt de show volledig in de hal met haar prachtige foto.

Sophie Bouquet op gigantische poster

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!