Video: Sophie Bouquet doet verleidelijk dansje in studio GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goede Tijdens Slechte Tijden is eindelijk terug op de buis. Dat is reden voor Sophie Bouquet om even lekker los te gaan!

De zomerstop duurde voor de vele fans veel te lang. Maar nu komt aan het wachten eindelijk een einde. Goede Tijden Slechte Tijden keert terug!

Goede Tijden Slechte Tijden seizoen 33 van start

Het de langstlopende soap van RTL 4. Sinds jaar en dag is Goede Tijden Slechte Tijden op doordeweekse avonden te zien. Voor alweer het 33e seizoen is het programma op de buis. Als het aan de fans ligt komt er nog lang geen einde aan de show. In ieder geval hoeven ze niet te vrezen dat de vele cliffhangers van het vorige seizoen onbeantwoord blijven. Het vorige seizoen eindigde met Ludo die in de problemen zit, er zou namelijk een lijk in zijn tuin gevonden zijn. Ook de situatie van Shanti is zorgwekkend. Haar bevalling gaat mis. Net voordat het scherm in de laatste aflevering naar zwart sprong hoor je de artsen roepen dat ze ‘haar verliezen’. In het nieuwe seizoen zal pas duidelijk worden wat ze daarmee bedoelen.
Sophie Bouquet viert terugkeer GTST met dansje

Het is één van de hoofdrolspeelsters van Goede Tijden Slechte Tijden. De jonge actrice speelt de rol van Merel Verduyn. Merel worstelt een beetje met zichzelf op het gebied van de liefde. Zo krijgt ze bijna een relatie met de vriend van haar jongere zusje, terwijl die al zwanger is! Vervolgens ontmoet ze een flinke tante tegen die ze ook leuk begint te vinden. Wat er tussen de beide precies gaat gebeuren moet nog blijken, maar Sophie is er in ieder geval enthousiast over. Op haar Instagram deelt ze een filmpje met de caption ‘Weer terug.’. Ze doet van vreugde een heel gek dansje. Ongetwijfeld kan Sophie niet wachten tot het programma weer op gang is.

Vooruitkijkers onder de indruk van eerste aflevering GTST

De echte die-hard fans kunnen natuurlijk niet wachten tot RTL de uitzendingen van Goede Tijden Slechte Tijden op televisie laat zien. Gelukkig is er voor die mensen ook een oplossing: Via Videoland kun je afleveringen vooruit kijken. Op 25 augustus kwamen de eerste 4 afleveringen al online. We zullen de serie niet voor je verpesten, als je hem nog niet gezien hebt. Wat wel meteen duidelijk is aan de reacties van kijkers, is dat de acteurs zich van hun beste kant laten zien. Het nieuwe seizoen zit natuurlijk weer vol emotionele momenten en de cast lijkt hier een geweldige prestatie neer te zetten. Op Twitter zijn de fans vol lof.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!