Video: Songfestivalinzending Mia Nicolai blijkt stiekem Nederland-hater

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In 2023 zal zangeres Mia Nicolai samen met Dion Cooper Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Echter blijkt Mia alleen toch niet zo gek op Nederland te zijn. Die uitgesproken mening komt haar nu duur te staan!

Mia Nicolai wilde al heel lang zo snel mogelijk weg uit Nederland

Zangeres Mia Nicolai woont momenteel in Los Angeles, Amerika. Toch is ze opgegroeid in Nederland. Hoe zit dat dan? Mia werd geboren in Amsterdam, Nederland. Ze begon al erg vroeg met verschillende dingen zoals viool- en pianolessen. Daar kwam steeds meer bij. Ze begon met paardrijden, balletdansen, Russische les, gymnastiek en tennis. Steeds vaker kreeg ze het gevoel dat ze niet het leven leidde dat ze graag wilde leiden. Vanaf haar 18de jaar kreeg ze door dat ze altijd al weg wilde uit Amsterdam, weg uit Nederland. Ze is toen naar New York gegaan waar ze zich totaal thuis voelde. Elk jaar voelde als overleven in Nederland om vervolgens drie maanden in New York te kunnen zijn. “Ik was zo depressief als ik weer terug moest”, zegt Mia in een minidocumentaire over zichzelf. Het klinkt dus niet echt alsof Mia nou de juiste persoon is om Nederland te representeren voor het Eurovisie Songfestival…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mianicolai

Mia Nicolai krijgt intense kritiek op uitspraken

De video hierboven is al redelijk oud. Hij staat namelijk al sinds 2020 op de Instagram van Mia. Voorheen werd hier bijna niet naar omgekeken, maar juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft het vuurtje even flink opgestoken. Ze zette onlangs een video op haar Instagram verhaal dat geplaatst was door het officiële Nederlandse Instagram account van het songfestival. In de video wordt er een interview gehouden met Mia en Dion. Yvonne vindt het een ontzettende cringy video en vele anderen lijken dat te vinden: “Mijn hemel zeg, krijg helemaal de kriebels van die twee”, reageert iemand. Een ander reageert met: “Werkelijk het meest cringe duo ever dit… Mijn god, wie heeft bepaald dat deze twee jeukers naar het songfestival gaan?”. Vervolgens plaatste Yvonne de video hierboven ook op haar verhaal met de tekst dat Mia een bloedhekel heeft aan Nederland. In de reacties van de video gaan mensen helemaal los op Mia: “Niet in Nederland willen wonen, maar het wel vertegenwoordigen op het songfestival. Raar! Doe maar gewoon niet dan, joh.” en: “Waarom ga je zingen voor Nederland als je het zo ontzettend haat? We hebben je niet nodig.”

Mia Nicolai draagt niks onder jasje

Mia heeft een aparte kledingstijl en onlangs plaatste ze een hele spannende spiegelselfie op haar Instagram. Ze draagt op die foto een enorm jasje met daaronder een blouse en een stropdas, maar aan haar onderlijf lijkt ze helemaal niks te dragen. Enkel twee hele hoge laarzen tot over knieën. Het is een verleidelijk plaatje voor haar volgers en fans. In het bijschrift maakt ze een verwijzing naar de serie FRIENDS. Ze zegt: “How u doin?” Één van de karakters in de serie heet Joey en zegt altijd: “How u doin’?” wanneer hij gaat flirten met een vrouw. Haar volgers lijken het te snappen en zeggen het terug. Leuk, zulke interactieve reacties!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @mianicolai

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.