Video: Soepele Yolanthe Cabau kan leuk kunstje op plank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau kan meer dan alleen acteren en poseren voor de camera. Zo staat ze nu ook op de planken. Niet bij een musical maar gewoon lekker buiten in de Amerikaanse zon.

Yolanthe Cabau spendeert, zoals ieder goed model ook moet doen, genoeg energie en moeite om haar in topconditie te houden. Hoe behoudt ze haar goede vormen? Door buiten rondjes te rijden. Niet in een auto of met de fiets. Yolanthe kiest voor een skateboard om haar van A naar B te krijgen in Los Angeles, haar nieuwe thuis. Natuurlijk moet dat even worden vastgelegd, zodat iedereen weet hoe haar benen topfit blijven. Het skateboard heeft meerdere voordelen. Zo blijft ze fit, is het goed voor het milieu en ze kan zo de drukte op de weg vermijden. Yolanthe komt dus altijd, als het even meezit, op tijd aan voor haar acteerwerk. Maar waarschijnlijk ook wat zweterig.

Cabou houdt van rondreizen

Yolanthe reist de hele wereld rond. Dat doet ze niet met een skateboard, maar gewoon lekker met het vliegtuig. Ze zat ze vorige maand nog in het zonnige Egypte voor rust en filmopnames en nu is ze weer in het minstens net zo zonnige Los Angeles, waar haar favoriete plank en favoriete kind op haar zit te wachten. Over die laatste laat De 37-jarige moeder vaak zat weten hoe erg ze hem wel niet waardeert. Samen skateboarden lijkt voorlopig echter een no-go voor de moeder. Op de video’s is ze nog helemaal alleen. Op de camera man na dan.

Yolanthe helemaal fan van Xess 

Moeder Cabau schrijft, naast zichzelf, vaak zat over haar oogappel Xess Xava. Haar zoontje samen met ex Wesley Sneijder. Wesley heeft ze achter moeten laten, maar Xess gaat overal mee naar toe. Zo ook de Amerikaanse stad in Californië. De actrice en haar zoontje lijken alles maar al te graag met elkaar te willen doen en ze heeft alles voor hem over. 

Zoontje houdt Yolanthe jong en soepel

Zou haar zoontje en zijn jonge leeftijd dan voor de keuze voor het skateboard hebben gezorgd? We wisten zelf niet dat Yolanthe aan zoveel verschillende sporten deed, maar ze kan er geen genoeg van krijgen. Waar menig BN’er een uurtje in de sportschool en een sixpack voldoende vindt gaat Yolanthe dus veel verder. Fit blijven is altijd een goede motivatie, maar leuke moeder-zoon momenten in de toekomst op de planken lijkt ook wel een doel van de actrice. 

Xess brengt Yolanthe terug

Er is niet zo erg veel dat Yolanthe nog terug richting Nederland trekt. Het weer is meestal slechter dan in Californië, het is hier vlakker en haar acteerwerk vindt meer en meer plaats in Los Angeles. Haar zoontje, die hier naar school gaat, brengt haar nog wel op Nederlandse grond. Waar ze gewoon de auto pakt om hem op te halen in plaats van het skateboard. Hier in Nederland is Yolanthe natuurlijk ook een heel stuk bekender dan in Amerika, waar ze geen of weinig last heeft van de pers. Altijd fijn die vrijheid waarin je lekker kan rondtollen op straat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!