Video: Sharon Pieksma leidt volgers af met loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma probeert indruk te maken met haar zonnebril, maar lijkt niet door te hebben dat haar volgers naar iets héél anders zitten te loeren…

Sharon Pieksma verwent haar volgers door middel van een uiterst uitdagende video. De blondine reist de hele wereld over voor allerlei leuke trips, en dit keer is de bestemming Marokko! Marrakech, om precies te zijn. En hier lijkt de blondine op haar dooie gemak in het meest losse jurkje ooit rond te lopen…

Sharon Pieksma maakt volgers blij met zonnebril-filmpje

Sharon Pieksma reist als topmodel natuurlijk de hele wereld over. De blondine lijkt constant op reis te zijn om de mooiste plekjes op deze aardbol te bezoeken. Dit keer is het weer het geval, want waar de blonde schoonheid eerst lekker op Ibiza was, lijkt Sharon nu zich in Marokko te begeven! Marrakech is de bestemming van de blondine, en ook hier moeten haar volgers uiteraard goed up-to-date blijven met de mooiste kiekjes. Dit keer is het een video die Sharon online gooit, omtrent een stel zonnebrillen. Wat in eerste instantie onschuldig klinkt, maar zodra je eenmaal de video hebt gezien veranderd dit beeld binnen no-time. De outfit die de blondine aanheeft liegt er namelijk niet om. De Miss-Nederland 2019 draagt namelijk een uiterst los jurkje. Sharon weet alles nog maar nét binnen te houden op deze verleidelijke video en presenteert de mooie brillen dan ook door middel van een echt catwalk-loopje. Echter lijken haar volgers hen aandacht niet op de zonnebrillen te hebben gevestigd..

Lees ook: Video: Sharon Pieksma laat zich bewonderen in piepklein badpakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Knuffeldier Sharon Pieksma deelt onverwachtse hobby

Sharon Pieksma kennen we natuurlijk allemaal als topmodel. De blondine is een van Nederland’s mooiste verschijningen, en was ooit dan ook de mooiste. Sharon mag zichzelf daarom ook voor altijd ‘Miss Nederland 2019’ noemen. En dat is een flinke titel! Echter lijkt de blonde schoonheid zelf een beetje klaar te zijn met dit modellen-leventje, en lijkt Sharon dan ook haar focus op een andere carrière gevestigd te hebben. Via Instagram zien we Sharon namelijk muziek maken! De blondine is stevig met haar harige poes aan het spelen, terwijl we zien dat ze in een grote studio zit. Microfoon, melodie, alles erop en eraan. Deze nieuwe hobby van de blondine komt voor een hoop mensen onverwachts. Breekt Sharon binnenkort door als echte muzikant?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHARE (@share.musica)

Jurkje Sharon Pieksma waait nét niet weg in harde wind

Sharon Pieksma is 28 geworden! En om dit te vieren, plaatste de blondine een uitdagende video via Instagram. Sharon was hier in het buitenland, en de temperaturen leken er dan ook erg hoog op te lopen. Om deze reden besloot Sharon om haar meest luchtige jurkje ooit aan te trekken. Dit was achteraf een iets minder goed plan dan gedacht, want de wind op dat moment was goed aanwezig! De blondine haar jurkje bleef daarom ook nog maar nét om haar lichaam, maar dit ging niet zonder slag of stoot..

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...