Home Nieuws Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke...

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat ‘Gouden’ collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel…

Onze schaatsster Robin Groot heeft haar ploeggenoot Joy Beune goed laten schrikken! Maar wel met een leuke bedoeling, Joy is namelijk net weer thuis na haar overwinning bij het WK met goud op de 5 kilometer. Daar werd ze meteen flink in het zonnetje gezet door haar ploeggenoten!

Robin Groot laat Joy Beune schrikken aan voordeur

Robin Groot, de ploeggenoot van Joy Beune, wilde graag de schaatsster goed feliciteren met haar overwinning van WK-goud op de 5 kilometer. Daarom heeft ze haar een bezoekje gebracht met een leuke verrassing. Zodra Joy zichzelf liet zien, schoot ze een confettikanon af! Dat was even schrikken voor de schaatsster, maar natuurlijk wel erg lief van haar ploeggenoot. Daarna zien we ook hoe blij Robin is, want ze springt nog net niet alle kanten op! De meiden knuffelen daarna nog, en zo zien we toch weer hoe close ze zijn met elkaar.

Klik hier om de gemaakte video van het verrassende moment zelf te bekijken.

Joy Beune

De overwinningen van schaatsster Joy Beune op het WK

De getalenteerde schaatsster Joy Beune heeft weer flinke prestaties geleverd. Bij het WK in Calgary, Canada, nam ze deel aan de 5 kilometer en de 1500 meter. Bij de 5 kilometer heeft ze een fantastische race laten zien en heeft ze ook een gouden medaille gewonnen! Met trots stond ze weer op de bovenste trede van het podium terwijl het Wilhelmus klonk. Maar een paar uur later moest ze alweer verschijnen voor de volgende wedstrijd, de 1500 meter. Erwin ten Hove, een van haar coaches, liet weten dat eigenlijk niemand blij was dat de twee afstanden op dezelfde dag plaatsvonden. Het liefst heb je dit soort wedstrijden op verschillende dagen en niet vlak achter elkaar.

Gelukkig was Joys vorm na de 5 kilometer nog steeds goed, dus ze ging ervoor bij de 1500 meter. Daar heeft ze een bronzen medaille gewonnen. Daarna was de schaatsster helemaal op; Beune heeft daarna op een stille en donkere plek gerust om echt even helemaal te ontspannen. Maar Joy heeft zeker vrienden en vijanden verrast met deze overwinningen. Ook al lagen ze zo dicht op elkaar, de schaatsster keert naar huis terug met twee mooie medailles. Erwin ten Hove, een van haar coaches, laat weten dat ze op de goede weg zijn richting de Olympische Spelen. En ook Joy Beune zelf laat nog weten in een Instagram post: ”World champion 5000m! And also a bronze medal on the 1500m… What a day.” Het is dus vrij zeker dat we nog meer gaan zien van deze blondine!

Iedereen kijkt graag naar de mooie looks van Joy Beune

Als je de geweldige foto’s van de schaatsster Joy Beune hebt gezien, is het duidelijk waarom ze zo veel impact heeft op al haar fans. Ze laat zien in haar foto’s dat ze niet alleen een topsporter is maar ook een prachtige vrouw. Wat ook natuurlijk veel aandacht trekt bij de blondine zijn haar stijlvolle schaatspakjes. Ze passen perfect om haar heen en zo kunnen haar fans alleen maar meer van de blondine genieten.

Wil je meer zien van Joy Beune?

Neem dan eens een kijkje op haar Instagram profiel. Daar heeft Joy nog veel meer mooie foto’s op staan om te bekijken.

Mobiele versie afsluiten