Home Nieuws Video: Schaatsster Pien Hersman geniet intens van op-en-neer springende Joy Beune

Video: Schaatsster Pien Hersman geniet intens van op-en-neer springende Joy Beune

Pien Hersman is erg gecharmeerd door een van haar medeschaatssters. Ze ziet namelijk op en neer springende Joy Beune wel zitten.

De ontzettend vrolijke schaatsster Pien Hersman heeft even haar liefde gedeeld voor een van de dames uit haar ploeg. De mooie schaatsster haalt zelf de meest bijzondere prijzen op, maar kan net zo hard van de overwinningen van haar bekende vriendinnen genieten, als van die van haar zelf. Zo deelde ze een video waarin te zien is hoe Pien klaar zit voor de buis om Joy Beune haar recente prijzen in ontvangst te zien nemen. Joy kan van vreugde natuurlijk niet stilzitten op de beelden die Pien deelt. Pien, en al haar volgers met haar, geniete dan ook intens van een op en neer bewegende Joy Beune. Zou Pien niet stiekem een oogje hebben op haar mooie teamgenoot? Ze deelt wel erg vaak leuke beelden van en met Joy. Bekijk in ieder geval de mooie video snel hier!

Joy Beune is leuk, maar Pien Hersman kan er ook wat van

Natuurlijk is Joy Beune een leuke dame om te zien. Dat vindt Pien Hersman ook, want anders had ze nooit een video van haar medeschaatsster gedeeld. Maar Pien moet zichzelf zeker niet onderschatten. Ze is zelf namelijk ook echt een geweldige verschijning om te zien. Met haar bijzondere lach weet ze bijvoorbeeld keer op keer haar volgers te betoveren. En op elke foto glinsteren haar oogjes ook zo mooi. Dat zorgt er weer voor dat de schaatsster altijd zo leuk overkomt op beeld. Om over haar mooie vormen nog maar te zwijgen. Die zorgen er altijd voor, zeker in combinatie met die strakke pakjes, dat Pien er op elke foto zo waanzinnig goed uit ziet.

Pien Hersman deelt verborgen foto met haar fans

De mooie schaatsster deelt nog even een verborgen foto met haar fans tussendoor. Pien heeft namelijk een foto gevonden van toen ze nog een hele kleine Pien Hersman was. En die moet natuurlijk gewoon even gedeeld worden met haar fans. Dan kunnen ze ook met hun eigen ogen zien hoe schattig ze vroeger was. De leuke schaatsster maakt even goed duidelijk aan al haar fans dat ze vroeger ook al graag op de foto stond.

Pien Hersman staat tegenwoordig wat vaker op de foto

Echt cameraschuw kan je Pien Hersman niet noemen. De mooie schaatsster grijpt namelijk elk moment aan om een leuk kiekje voor haar volgers te kunnen schieten. Met haar mooie foto’s weet ze keer op keer de juiste snaar te raken bij haar volgers. Die zijn dan ook ontzettend onder de indruk van alle mooie plaatjes die Pien de hele tijd voor ze online zet. Pien is ook voorlopig nog zeker niet van plan om daarmee te stoppen. Met haar foto’s maakt ze zoveel mensen blij dat ze daar nog graag even mee doorgaat. Daarbij gaat het Pien tegenwoordig gemakkelijk af, dat maken van mooie foto’s. Daar hoeft ze eigenlijk alleen nog maar even voor op de knop te drukken. Elke foto van Pien is namelijk al praktisch een meesterwerk.

Meer zien van Pien Hersman? Kijk dan op Instagram

Als je nou nog meer van Pien Hersman wil zien, kijk dan even op haar Instagram. Daar vind je nog veel meer mooie plaatjes.

Mobiele versie afsluiten