Video: Schaatsster Joy Beune laat prachtlijf zien onder strak schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is één van de prachtigste schaatssters van Nederland. Wat ze nu laat zien is om van te watertanden..

De mooie schaatssters heeft op Instagram een prachtige video gedeeld. Heel verleidelijk doet de blondine haar schaatspakje aan. Terwijl Joy Beune dit doet laat ze weinig aan de verbeelding over.

Joy Beune gaat diep door haar knieën

Joy Beune is gevraagd om reclame te maken voor een bepaald merk. Om de prachtige schaatsster als uithangbord te gebruiken is tactische heel slim gedaan. Zo’n knappe dame valt iedereen natuurlijk gelijk op. Wanneer ze haar schaatspakje aan doet komt er veel te voorschijn. Er valt goed te zien dat Joy Beune topfit is. Door het strakke schaatspakje komen de rondingen heel goed uit de verf. Alsof dat nog niet genoeg is gaat ze ook nog even door haar knieën. Het is genieten geblazen. In de video maakt ze reclame voor een tussendoortje. Je kan wel concluderen dat Joy Beune er uitziet als een heerlijke snack.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy Beune straalt prachtig op een bijzondere plek

De schaatsster is niet alleen op de schaatsbaan te vinden. Joy Beune neemt ook zo nu en dan tijd vrij voor zichzelf. Nu in haar vrije tijd staat de knappe blondine midden in een zonnebloem veld. Ze heeft zelf ook een bijpassend jurkje aan. Of ze dit zo heeft bedoeld is nog maar de vraag. Joy Beune heeft namelijk een heerlijk bloemenjurkje aan. De achterkant is verleidelijk open waardoor haar rug goed is te zien. Het jurkje is lekker kort en sluit prachtig aan. Haar vormen komen in dit jurkje goed naar voren. De zon op de achtergrond, die op het gezicht van Joy Beune schijnt, maakt het plaatje af. De knappe blondine weet wel hoe ze haar volgers moet verwennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Dit doet Joy Beune in de zomer

Schaatsen is een echte wintersport. Heb je altijd al afgevraagd wat een schaatsster dan in de zomer doet? Joy Beune laat het zien. Wanneer de zon schijnt buiten zijn de schaatssters vaak ook buiten te vinden. Schaatsen in de brandende zon werkt alleen niet zo goed. In plaats van schaatsen gaat de knappe blondine daarom wielrennen. Samen met haar eigen schaatsteam stappen ze op de fiets. In volledige concentratie gaat ze van start. Hup oortjes in, muziek aan en gaan met die banaan. Wielrennen lijkt, hoe gek dat ook klinkt, best veel op schaatsen. Bij allebei de sporten train je namelijk volop je bovenbenen. Om ook in de zomer topfit te blijven is dit een goed alternatief. Kijken naar een fietsende Joy Beune is ook zeker geen straf. In een lekker wielrenpakje ziet ze er prachtig uit. Een wielrenbroekje zit enorm strak, waardoor je maar al te graag achter de mooie blondine wilt fietsen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..