Video: Schaatsster Joy Beune laat prachtlijf zien onder strak schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is één van de prachtigste schaatssters van Nederland. Wat ze nu laat zien is om van te watertanden..

De mooie schaatssters heeft op Instagram een prachtige video gedeeld. Heel verleidelijk doet de blondine haar schaatspakje aan. Terwijl Joy Beune dit doet laat ze weinig aan de verbeelding over.

Joy Beune gaat diep door haar knieën

Joy Beune is gevraagd om reclame te maken voor een bepaald merk. Om de prachtige schaatsster als uithangbord te gebruiken is tactische heel slim gedaan. Zo’n knappe dame valt iedereen natuurlijk gelijk op. Wanneer ze haar schaatspakje aan doet komt er veel te voorschijn. Er valt goed te zien dat Joy Beune topfit is. Door het strakke schaatspakje komen de rondingen heel goed uit de verf. Alsof dat nog niet genoeg is gaat ze ook nog even door haar knieën. Het is genieten geblazen. In de video maakt ze reclame voor een tussendoortje. Je kan wel concluderen dat Joy Beune er uitziet als een heerlijke snack.
Joy Beune straalt prachtig op een bijzondere plek

De schaatsster is niet alleen op de schaatsbaan te vinden. Joy Beune neemt ook zo nu en dan tijd vrij voor zichzelf. Nu in haar vrije tijd staat de knappe blondine midden in een zonnebloem veld. Ze heeft zelf ook een bijpassend jurkje aan. Of ze dit zo heeft bedoeld is nog maar de vraag. Joy Beune heeft namelijk een heerlijk bloemenjurkje aan. De achterkant is verleidelijk open waardoor haar rug goed is te zien. Het jurkje is lekker kort en sluit prachtig aan. Haar vormen komen in dit jurkje goed naar voren. De zon op de achtergrond, die op het gezicht van Joy Beune schijnt, maakt het plaatje af. De knappe blondine weet wel hoe ze haar volgers moet verwennen.
Dit doet Joy Beune in de zomer

Schaatsen is een echte wintersport. Heb je altijd al afgevraagd wat een schaatsster dan in de zomer doet? Joy Beune laat het zien. Wanneer de zon schijnt buiten zijn de schaatssters vaak ook buiten te vinden. Schaatsen in de brandende zon werkt alleen niet zo goed. In plaats van schaatsen gaat de knappe blondine daarom wielrennen. Samen met haar eigen schaatsteam stappen ze op de fiets. In volledige concentratie gaat ze van start. Hup oortjes in, muziek aan en gaan met die banaan. Wielrennen lijkt, hoe gek dat ook klinkt, best veel op schaatsen. Bij allebei de sporten train je namelijk volop je bovenbenen. Om ook in de zomer topfit te blijven is dit een goed alternatief. Kijken naar een fietsende Joy Beune is ook zeker geen straf. In een lekker wielrenpakje ziet ze er prachtig uit. Een wielrenbroekje zit enorm strak, waardoor je maar al te graag achter de mooie blondine wilt fietsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.