Video: Schaars geklede Yolanthe Cabau op pad met knappe zus Rebecca

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is regelmatig te zien in strakke sportpakjes. De sportieve Yolanthe heeft zelfs haar eigen fitnesslijn. Dit keer besloot Yolanthe samen met haar zus Rebbeca Cabau een flink stuk te gaan wandelen. En wij mochten meegenieten met de knappe zusjes.

Yolanthe Cabau en Rebecca Cabau zijn erg gezond bezig. De zussen hebben hun mooiste sportieve outfit aangetrokken en besloten de bergen in te gaan. Het resultaat is een adembenemend uitzicht voor zowel hun als voor ons. Yolanthe heeft een zwart one-shouldertopje aangetrokken. Of een topje met maar één bandje handig is om mee te sporten is nog maar de vraag! Het ziet er in ieder geval leuk uit en zus Rebecca heeft ook een strak zwart topje aan. De twee zijn al een poosje samen in de stad waar Yolanthe momenteel woont: Los Angeles. Natuurlijk moeten Yolanthe en Rebecca naast van de showbizzwereld ook wat van de Amerikaanse natuur zien dus gaan ze wandelen.

Lees ook: Yolanthe Cabau is zeer flexibel in strakke yogabroek

Yolanthe Cabau en Rebecca Cabau voelen zich tweeling

Om al haar volgers nog meer mee te nemen in haar avonturen deelt Yolanthe maar al te graag wat ze voor schoenen aan heeft. Bij het filmpje staat ook nog dat Yolanthe en Rebecca zich twins voelen. Knappe genen hebben de zussen zeker weten en de stoere zwarte schoenen staan goed bij de oufits. Yolanthe heeft maar liefst 8 knappe zussen dus aan keuze geen gebrek.

Yolanthe Cabau en Rebecca Cabau zwetend op heuvel

Yolanthe wil haar volgers graag laten weten dat ze echt de heuvels in Los Angeles aan het beklimmen zijn en niet alleen sportief doen voor de foto. Daarom maakt ze een filmpje waarin de ze zich in het zweet aan het werken zijn terwijl ze de heuvel op wandelen. Yolanthe en Rebecca Cabau proberen nonchalant de andere kant op te kijken. Om het filmpje nog wat spannender te maken hebben ze beide een zwarte zonnebril op. Het lijkt erop dat Yolanthe het filmpje met haar eigen telefoon heeft gemaakt. Wat zou betekenen dat ze eerst omhoog is gelopen om de telefoon te plaatsen, toen weer om zichzelf te filmen en toen terug om haar telefoon op te halen. Je kan wel stellen dat Yolanthe flink haar best doet om haar volgers wat leuk beeld materiaal te geven.

Rebecca Cabau getrouwd met super rijke Nederlander

Rebecca Cabau is met haar 38 jaar een prachtige vrouw. Rebecca heeft dan ook niet de minste man aan de haak geslagen. In de liefde was het niet altijd rozengeur en maneschijn voor Rebecca maar ze heeft nu een hele fijne relatie. De gelukkige is de 24 jaar oudere Marcel Boekhoorn. Marcel Boekhoorn is een bekende bij onder andere Quote waar hij eerder uitgeroepen werd als de man van het jaar. Hij is miljardair geworden door slim te investeren in bedrijven. Het bekende koppel is nu 5 jaar samen. Rebecca zelf is beeldend kunstenares en leeft een echt luxe leventje in Amsterdam en op Ibiza.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!