Video: Sam Hagens wachtte Pieter Omtzigt op na talkshow Humberto en zag opvallend detail

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: X

Pieter Omtzigt ontvlucht letterlijk Den Haag zonder geïnterviewd te worden. Sam Hagens zat hem op de hielen om hem in Amsterdam ná Humberto te kunnen ondervragen. Ook daar weet Omtzigt wéér te ontkomen…

Vluchtgedrag Pieter Omtzigt?

Nadat hij de formatieronde hoogstpersoonlijk stopzette, ontvluchtte Pieter Omtzigt Den Haag. Dit leidde tot enorm veel woede bij veel journalisten, aangezien zij nergens om tekst en uitleg konden vragen. Wat bleek? Omtzigt had zelf een eigen persmoment opgezet waarbij hij zelfgekozen journalisten had uitgenodigd én hij koos ook zelf de plek om zijn verhaal te doen. Hiervoor koos bij talkshow Humberto. Duidelijk is dus dat hij echt niet zit te wachten op onverwachte vragen.

Sam Hagens vangt bot bij Pieter Omtzigt

SBS-verslaggever Sam Hagens, die bij de ongelukkige journalisten hoort die buitenspel gezet zijn, probeerde hoe dan ook nog een reactie van Omtzigt te krijgen. Hij reisde de politicus achterna, van Den Haag naar Amsterdam, waar Humberto opgenomen wordt. Sam had zich buiten de voordeur geposteerd, zodat hij z’n microfoon toch nog even onder de neus van Omtzigt kon drukken. Hagens kwam op die locatie achter een opvallend detail: Pieter had zijn taxi pal voor de deur laten parkeren. Binnen letterlijk 5 kon hij zijn voertuig induiken. Voor hij in wilt stappen wordt hem nog gevraagd of hij het heel chique vindt om geen vragen te beantwoorden. Hierop zegt Pieter dat hij zojuist een verklaring heeft afgelegd en een half uur vragen heeft beantwoord. Hierna sluit hij zijn deur en gaat er meteen vandoor. Klik hieronder voor de Video.

Laat Pieter Omtzigt Nederland in de steek?

Laat Pieter Omtzigt Nederland in de steek? Veel Nederlanders en ook vooral de partijleiders van PVV, BBB en VVD zijn teleurgesteld en verbaasd over het besluit van Omtzigt. Sommigen zeggen zelfs dat Omtzigt Nederland in de steek laat door de handdoek in de ring te gooien. Na het zien van onze financiële huishouding heeft Omtzigt besloten om te stoppen met deze formatieronde. Is de situatie dan daadwerkelijk zó slecht dat hij zijn vingers er niet aan wilt branden?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.