Video: Romy Monteiro laat je onder water meespieken tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op haar hete vakantie in Thailand laat Romy Monteiro zich onder water filmen tijdens een spannend avontuurtje…

Romy Monteiro deelt heerlijke plaatjes in mini

Zoals jullie misschien intussen wel weten, zit Romy Monteiro op het moment in Thailand samen met haar vriend, Jasper. Iedereen die de zangeres een beetje volgt, kan er niet meer omheen, want Romy gooit haar volgers helemaal dood met filmpjes en foto’s van haar tripje. Echter hoor je niemand klagen, want er zitten altijd nét genoeg shots in van de prachtige dame in zwemkleding. Zo houd Romy het allemaal in ieder geval nog een beetje interessant. Onlangs was het weer feest; er kwam weer een video van de brunette in haar mini voorbij. Romy was eigenlijk heel bang om te gaan snorkelen, want er zwemmen haaien in dat water, maar ze plaatste een video als bewijs dat ze het heeft gedaan. Tijdens die specifieke duik zag ze echter geen haaien. Zo kunnen wij dat ook he, Romy, angsten overwinnen. Afijn, we moeten het Romy geven; ze overwint redelijk wat angsten daar in Thailand. Dat is voor haar ook niet zo gek, want ze blijkt voor wel heel veel echt bang te zijn… Zo is ze ook al bang dat haar boot zal zinken omdat het er van binnen wat verouderd uitziet.

Romy Monteiro wordt euforisch van flinke lekkernij

Thailand is een prachtige vakantiebestemming. Als je daar nog niet helemaal zeker over was, neem dan een kijkje in het Instagram verhaal van Romy, want daar staan genoeg foto’s en video’s van oogverblindende uitzichten, gave activiteiten en met altijd goed weer. De brunette en haar vriend lijken het ontzettend naar hun zin te hebben daar. Een tripje naar Thailand, zou geen tripje naar Thailand zijn als er niet ook allemaal lekker eten was! Zo denken Romy en Jasper er ook over. Ze nemen plaats aan een tafeltje voor twee in een restaurant en Jasper besluit te filmen wanneer er eten op tafel komt. Romy lijkt er helemaal euforisch van te worden en barst uit in zang en dans. Dat zorgt voor hele leuke en grappige beelden. Wij snappen het wel, want als je ergens lekker kunt eten, dan is het in Thailand. De twee hebben een soort rijstbordje gekregen met geroosterde groenten. Als Romy klaar is met zingen en dansen pakt ze glimlachend een schep groenten. Eet smakelijk, Romy!

Romy Monteiro showt prachtig nieuw pakje

Sinds Romy haar angst voor haaien, en andere gekke dieren in de zee, heeft overwonnen, lijkt ze niets anders meer te doen dan zwemmen en snorkelen. Dat is logisch natuurlijk, want het hartstikke warm daar in Thailand. Misschien is het zelfs haar nieuwe hobby geworden. Ze lijkt er in ieder geval intens van te genieten en haalt dan ook regelmatig nieuwe badpakjes tevoorschijn. Deze wil ze maar al te graag delen met haar volgers dus ze laat zich filmen in haar nieuwe, strakke door Jasper. Bij elke video of foto van Romy in een nieuw badpakje worden al haar volgers intens blij. Wie wil dat nou niet zien; een topzware Romy Monteiro in zo min mogelijk kleding!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!