Video: Romee Strijd geeft betoverend privé showtje weg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd geeft een kleine privé show weg voor al haar trouwe volgers. En daarin kan je haar zien in een wel heel bijzonder pakje. 

Het bijzondere model Romee Strijd is nog vrij jong, maar verovert nu al de catwalks wereldwijd. Ze is een prachtige verschijning en heeft een erg leuke en spontane persoonlijkheid. Het is dan ook niet heel gek dat Romee online ook een flink aantal volgers heeft. En de volgers van Romee krijgen vaak genoeg terug voor hun steun. Zo deelt Romee graag speciale acties en kledingstukken met hele spannende video’s. In deze twee video’s heeft ze in ieder geval goed nagedacht waar ze aan begon. Romee ziet er in de uiterst strakke pakjes namelijk geweldig uit.

Lees ook: Foto: Romee Strijd laat zich aankleden door haar fans

Romee heeft strak beige pak aan op privé video

In de spannende video legt Romee uit waar ze dit pakje allemaal mee naartoe zou nemen. Er is dus een kans dat je Romee in het wild aan gaat treffen met dit strakke bodysuit. En dat is natuurlijk erg goed nieuws. Want Romee ziet er buitengewoon knap uit in dit strakke kledingstuk. Elke keer dat Romee besluit om een video als deze op het internet te zetten, dan juichen haar volgers van geluk. En eerlijk is eerlijk, niet zonder reden. Want Romee ziet er ook ontzettend knap uit. Genoeg reden dus om dit soort mooie video’s te blijven plaatsen.

Romee draait even een rondje op leuke video

Van alleen maar stilstaan, daar zie je natuurlijk niets door. Romee moet wel een klein beetje een rondje draaien om haar outfit goed te laten zien. En dat doet ze dan ook. Even een kort cirkeltje draaien en iedereen heeft een goed beeld van de nieuwe kleren van het prachtige model. Maar dan komt Romee nog met een grote onthulling. Het prachtige pakje is namelijk ook verkrijgbaar in het zwart. En laat Romee daar nou ook gewoon een mooie video van gemaakt hebben.

Romee is in het zwart ook al heel knap

Of het pakje nu lichtbruin of zwart is, Romee kan het allemaal prima hebben. Ze ziet er namelijk echt geweldig uit in dit zwarte pakje. De vormen van Romee haar liggen komen in het strakke pakje nog eens extra goed naar voren. Je kan gelijk zien waarom zoveel bureaus met haar willen samenwerken. Als je Romee namelijk in jouw kleding stopt, dan is het al gegarandeerd dat het er goed uit gaat zien. En dat wil je natuurlijk.

Zelf doet Romee nog een beetje aan styling

Alleen het strakke zwarte pakje is niet genoeg voor Romee en daarom besluit ze om de outfit even verder te stylen. Ze pakt er een mooie hoed bij en wat accessoires en voilà! De nieuwe outfit van Romee Strijd is klaar voor gebruik. Zelf zegt Romee dit soort pakjes veel aan te kunnen, dus hopelijk betekent dat Romee vaker in dit soort strakke pakjes over straat zal gaan. Tot die tijd zal je het met deze video’s moeten doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!