Video: Rico Verhoeven verandert in enorme angsthaas in zwembroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven beleeft een hele heftige dag in het waterpark. Maar hij weet er toch wel het beste van te maken uiteindelijk. 

Rico Verhoeven, de gevreesde vechtsportkampioen verraste onlangs zijn fans met een onverwacht avontuur. In een zwembroek dook hij in verschillende waterbanen van een exotisch waterpark tijdens zijn welverdiende vakantie. Normaal is Rico een ontzettend stoere man in de ring. Maar in zijn zwembroek verandert hij opeens in een angsthaasje. Het geeft een mooi beeld in de persoonlijkheid van de bokser. Zo te zien heeft hij het in ieder geval naar zijn zin gehad.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven haalt stiekem haar weg op ongewenste plek bij Naomy van Beem

Rico zijn zwemavonturen zijn leuk voor zijn fans

De beelden van Rico Verhoeven in een zwembroek, glijdend door verschillende waterbanen, laten een totaal andere kant van de stoere bokser zien. Zijn trouwe fans zijn gewend aan zijn serieuze en stoere uitstraling in de ring. Deze vakantievideo onthult een geheel nieuwe kant van Rico. En daar kunnen zijn volgers toch wel van genieten.  Rico gaat vol gas door de glijbaan, terwijl hij enthousiast blijft roepen en schreeuwen. Dit is absoluut de vakantie voor hem zo te zien. Het feit dat Rico Verhoeven ervoor kiest om zijn vakantie door te brengen in een waterpark laat zien dat hij altijd voor een beetje avontuur zal kiezen, zelfs in een resort. Want in plaats van een beetje dobberen in het water, kiest Rico voor snelheid. Zijn enthousiasme straalt zeker over op zijn fans.

Rico geniet enorm van de waterbanen

In de video’s van de bokser, lijkt Rico Verhoeven te genieten van elk moment op de waterbanen. Toch voelt het een beetje gek om met je telefoon de waterbaan in de te gaan. Maar Rico moest natuurlijk een manier vinden om ervoor te zorgen dat zijn volgers zijn plezier konden delen.

Lees ook: Foto: Naomy van Beem showt haar geweldige figuur in strakste outfit ooit

Is Rico Verhoeven nou alleen op vakantie?

Hoewel het niet duidelijk is of Rico Verhoeven alleen is tijdens zijn wateravontuur, speculeren fans over de aanwezigheid van zijn mooie vriendin, Naomy van Beem. Dat zouden de meeste van zijn fans namelijk wel kunnen waarderen. Een mogelijke verschijning van Naomy in een bikini topje voegt zeker wat extra’s toe aan de avonturen in het waterpark. Als Naomy van Beem inderdaad aanwezig is tijdens het waterpark avontuur, dan kan je er op rekenen dat Rico of Naomy daar nog wel een leuke foto van deelt. Prachtige beelden van haar in een bikini topje volgen hopelijk dus snel.

Rico Verhoeven blijft fans vermaken, ook tijdens vakantie

Of hij nou in het water aan het dobberen is of met hoge snelheden van de glijbaan af gaat, Rico Verhoeven zorgt er altijd voor dat hij genoeg met zijn fans kan delen. Hij vindt het erg fijn om zijn fans te betrekken in zijn leventje. Daarmee leren zijn volgers hem ook weer een beetje beter kennen en dat maakt de interacties die Rico heeft met zijn fans veel leuker voor de sporter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.