Video: Rico Verhoeven vecht met Eddie Hall en Tom Aspinall om titel ‘hardste vuist ter wereld’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: YouTube

Bokswedstrijd tussen legendes! Rico Verhoeven, Eddie Hall en Tom Aspinall strijden in bokswedstrijd om te laten zien wie het hardst slaat.

Rico Verhoeven heeft in een epische wedstrijd zijn klasse nog maar eens laten zien. Hij vecht tegen de beste en sterkste vechtsporters in hun categorie. Hij heeft het opgenomen tegen Eddie Hall, die bekend staat als de sterkste man ter wereld. Daarnaast heeft hij het ook opgenomen tegen Tom Aspinall, UFC zwaargewicht kampioen. De laatste en zeker niet minste tegenstander van Rico Verhoeven was Jake Oakes, Europees kickbokskampioen. In de wedstrijd om de titel hardste vuist ter wereld, doen de mannen drie verschillende tests om te kijken wie het sterkst is. Kan Rico Verhoeven ook deze titel pakken?

Heeft Rico Verhoeven de titel gepakt?

Tijdens de wedstrijd doen de mannen drie tests om te bepalen wie de sterkste is. Allereerst moeten ze met een ‘hook’ zo hard mogelijk tegen de boksbal slaan. De eerste test werd gewonnen door Eddie Hall met een score van maar liefst 892 punten. Bij de tweede test moesten de vechters een ‘jab’ doen. Hierbij won Rico Verhoeven de tweede test met een knappe score van 840 punten. De laatste test was een ‘high kick’ tegen de boksbal. Deze werd gewonnen door Jake Oakes met een score van 840 punten. Kortom eindigde de wedstrijd dus in een gelijkspel, maar Rico mag met alle waarschijnlijkheid wel zeggen dat hij de hardste ‘jab’ ter wereld heeft.

Eddie Hallrico verhoeven

Meer zien van Rico Verhoeven?

Wil jij meer zien van Rico Verhoeven? Neem een kijkje op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!