Video: Rico Verhoeven maakt bekende veganist belachelijk tijdens etentje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bokser Rico Verhoeven deelt op zijn Instagram een story waarop te zien is dat hij uit eten is met een vegan. De gescheiden man past zich niet aan op zijn gezelschap en bestelt veel vlees. Vervolgens maakt hij de vegan ook nog eens belachelijk door één asperge te geven aan zijn tafelgenoot.

In een restaurant met Rico Verhoeven

Het gebeurt vaak dat vegans minder keuze hebben in een restaurant. Hun dieet sluit alle vormen van dierlijke producten uit, zoals vlees, vis, eieren en melk. Kickbokser Rico Verhoeven eet zelf wel vlees, hierin zit namelijk veel eiwitten. Deze heeft hij nodig om zijn spieren te ontwikkelen als sporter. Ook tijdens een diner met een vegan gast, paste hij zijn eten hier niet op aan. Sterker nog, hij maakte een grap over vegans én deelde dit op zijn Instagram account. Een gewaagde actie omdat hij zelf bijna twee miljoen volgers heeft op het platform. Daarnaast was degene waarmee Rico uit eten was ook een bekende Nederlander. Jandino Asporaat was namelijk degene die de grap moest incasseren.

Rico zijn liefdesleven

Het was dus geen dame met wie Rico aan tafel zat. Meer dan twee jaar geleden scheidde Rico van Jacky Duchenne. De twee waren dertien jaar samen en hebben drie kinderen samen. Na de scheiding gingen er verschillende verhalen rond over het liefdesleven van de kickbokser. Hij zou met Yolanthe Cabau en Gaby Blazer zijn geweest. Echter heeft hij dit zelf altijd ontkend. Nu is hij open over zijn relatie. Zijn vriendin Naomy van Beem is te zien op zijn Instagram. De 32 jarige dame is personal trainster. Rico houdt dus van sportieve vrouwen, zijn ex-vrouw heeft namelijk een eigen sportschool.

Grappen over project Rico Verhoeven

Het is al een tijdje bekend dat Rico de opties voor na zijn carrière aan het verkennen is. Een topsportleven heeft een vroeg einde en Rico komt steeds dichterbij. Zo is de 33 jarige man bezig met acteerklussen. Hiervoor is hij ook naar Hollywood gegaan, hij is natuurlijk als wereldkampioen wereldwijd bekend. Ook heeft hij onlangs het evenement ‘Hit it’ opgezet. Dit was een boks evenement waar hij zelf ook een wedstrijd bokste tegen Hesdy Gerges. Deze wedstrijd won hij met gemak. Er waren meerdere wedstrijden op het evenement. Vooral opvallend waren de wedstrijden tussen bekende mensen die nog nooit gebokst hadden. Denk bijvoorbeeld aan oud voetballer Dirk Kuijt. Het evenement had ook veel muziek en was meer entertainment dan sport. Dit was dan ook de reden dat velen critici geen fan waren van Hit it. Het leek voor de liefhebber van de sport alsof het boksen alleen niet interessant genoeg was. Dus dat er daarom allerlei andere dingen dan goede boksers nodig waren om mensen geïnteresseerd te maken in het evenement. Wat betreft de sportieve kant sloeg het evenement dus de plank mis. Wat betreft het entertainment waren er muzikale optredens. Er waren veel klachten over de prijs van de livestream. Het kostte namelijk 20 euro om het evenement van thuis af online te kijken. Dit vonden veel mensen het niet waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.