Home Nieuws Video: Rico Verhoeven laat trots nieuwe volledig getunede auto zien

Video: Rico Verhoeven laat trots nieuwe volledig getunede auto zien

Video: Rico Verhoeven laat trots nieuwe volledig getunede auto zien

De mensen die Rico Verhoeven volgen weten wel dat de getrainde kickbokser een fan is van mooie auto’s. Hij laat dan ook even trots zijn wagens zien.

Rico Verhoeven deelt graag zijn leventje met zijn volgers. En dat gaat van mooie foto’s van zijn vriendin, tot de trainingen die hij met veel energie aflegt, tot aan de dingen die hij doet ter ontspanning en natuurlijk zijn mooie auto’s. Wie Rico online een beetje volgt, weet dat de kickbokser een enorm groot fan is van supercars. De kickbokser heeft dan ook zelf een aantal wagens waar hij ontzettend trots op is. En die moet hij dan ook even aan zijn volgers laten zien. Want Rico wil absoluut dat zijn fans mee kunnen genieten van zijn mooie wagens. De video waarin Rico zijn auto’s laat zien kan je hier bekijken!

Rico Verhoeven laat je kiezen tussen mooie wagens

Rico houdt natuurlijk ook wel van een beetje interactie met zijn fans. En dus vraagt hij op Instagram welke wagen zijn fans het mooiste vinden. Hij gaat even snel langs de wagens met zijn telefoon om je een goed beeld te geven van de auto’s. Weet jij al welke wagen van Rico je het mooiste vind? Laat vooral een comment achter en laat Rico weten wat jouw mening is van zijn mooie wagens. De kickbokser zou dat zeker wel waarderen. Hij deelt in ieder geval zijn hobby met ontzettend veel plezier. Dat zie je ook wel aan de foto’s en video’s op zijn Instagram kanaal.

Mobiele versie afsluiten