Video: Puck Moonen pest haar eigen poes met massagepistool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen masseert haar benen na een zware dag fietsen. Alleen is haar speelse poes hier iets minder blij mee..

Puck Moonen traint elke dag ontzettend hard. Als topsportster en dan vooral als topwielrenster moet je de boel natuurlijk goed bijhouden. Deze brunette traint dan ook op een hoog niveau. Maar bij hard, intensief trainen, hoort spierpijn. En daar heeft Puck dan ook de meest handige speeltjes voor. Alleen vindt haar poes deze apparaten duidelijk iets minder leuk..

Puck Moonen valt huisdier lastig met trillingen

Terwijl Puck haar blote been zit te masseren op de bank, vindt haar huisdier het maar niks. De wielrenster moet natuurlijk goed ontspannen na een intensieve workout, en doet dat dus ook. Terwijl het trillende apparaat over het been van de wielrenster gaat, gaat haar poes haar eigen gang. De poes tikt het apparaat de hele tijd aan, het lijkt alsof hij wilt dat het stopt. Puck besluit het te filmen en door te gaan, een beetje plagen dus. Ze zet op Instagram de beelden. Puck kan er dus duidelijk om lachen, alleen haar poes iets minder.

Lees ook: Puck Moonen gaat voor nieuw speelgoed tussen haar benen

Puck Moonen heeft twee poezen

De poes die we op de video zien, is niet de enige poes die Puck in huis heeft. Ze heeft er namelijk nog een. En waar de ene poes aandacht krijgt, kan ze de ander natuurlijk niet achterlaten. Ook van de andere poes plaatst ze iets op haar Instagram. Hierin is te zien hoe haar poes in een tas gaat zitten. Puck schrijft erbij: “She always gets in my bag after I come home from a race“. Duidelijk is dus dat Puck erg van d’r poezen houdt. Ze houdt zelfs zo erg van haar huisdiertjes, dat ze zelfs een eigen Instagram account hebben! Het account, genaamd @Lokidemainecoon heeft maar liefst 3.6 duizend volgers. Lang niet gek, voor twee huisdieren. Haar poezen heten Loki en Odin, en plaatsen regelmatig updates op hun Instagram. Althans, hun baasjes, Puck Moonen, en Twan van Gendt.

Ook Puck Moonen vierde koningsdag

Onlangs was het natuurlijk koningsdag. Iedereen vierde de verjaardag van de koning op zijn eigen manier. Zo ook Puck Moonen. De wielrenster had speciaal voor deze dag haar oranje wielren-pakje aangetrokken, en zeg nou eerlijk, ze zag er schitterend uit. Meerdere mensen vonden blijkbaar dat Puck er fantastisch uitzag, haar reacties waren buitengewoon positief. “Amazing jersey!“, “Orange looks great on you“, “Espléndida 🧡🧡”. Dat laatste is Spaans voor ‘schitterend’. Duidelijk is dus dat iedereen genoot van het pakje van Puck, en dat ze veel internationale volgers met haar meedraagt. Want er zijn onder haar foto weinig Nederlandse reacties te zien. Althans, vrij veel internationale reacties. In ieder geval houdt Puck het lekker Nederlands, met dit knaloranje pakje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.