Video: Politiek verslaggeefster Merel Ek irriteert zich dood bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waarom blijft Merel Ek steeds aanschuiven aan de bar bij Vandaag Inside? De politiek verslaggeefster lijkt zich kapot te ergeren bij elke foute opmerking…

Politiek verslaggeefster Merel Ek is steeds vaker te gast bij de talkshow Vandaag Inside. De blondine werkt bij dezelfde zender als de mannen van VI, dus is zij de aangewezen persoon om aan te schuiven als er over politiek gepraat moet worden. Of het een goede match is tussen Merel en Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee? Niet echt! Toch weet ze aardig haar stempel op de show te drukken, ook al zit ze slechts aan de bar.

Merel Ek is not amused bij Vandaag Inside

Ondanks dat een dame als Merel Ek eigenlijk niet thuishoort in een lompe kroegsetting als die van Vandaag Inside, is het wél heel grappig om op haar te letten tijdens de show. De politiek verslaggeefster was duidelijk meerdere malen weinig onder de indruk van de grappen van de heren, of de ‘ordinaire’ gesprekken. Terwijl veel mannen in een deuk liggen door de ordinaire praatjes van Derksen en Van der Gijp, zie je Merel in de achtergrond vaak vol afgrijzen ‘nee’ schudden. Zou ze er tegen haar zin zitten? Als de zenderbaas haar bij Vandaag Inside neerzet, kan ze natuurlijk moeilijk tegenstribbelen. Toch zal ze stiekem toch een beetje genieten van het feit dat ze Johan Derksen wekelijks op z’n nummer kan zetten. Merel Ek is gelukkig niet bang aangelegd. Als er écht een afwijkende mening verkondigd wordt door de heren, pakt ze graag de spotlights om bepaalde dingen recht te zetten. Dat levert heerlijke tv op!

Johan Derksen wekt irritatie op bij Merel Ek

Op een gegeven moment vond de politiek verslaggeefster het zo gênant, dat ze nee-schuddend in het publiek zat. Het begon onlangs al bij een gesprek tussen René en Paul de Leeuw. De twee hadden een lacherig gesprek, wat ging over de bedprestaties van René van der Gijp. Merel kon hier niet echt om lachen en vond het buitengewoon ordinair. Onlangs werd er tijdens de uitzending stilgestaan bij spreekkoren. René had een opvallende mening over het welbekende ‘je moeder is een…’-spreekkoor: “Als ze het roepen dan zal er altijd wel een kern van waarheid in zitten.” Afkeurend keek Merel Ek toe terwijl de heren aan het lachen waren. En daar bleef het niet bij!

Merel Ek schiet in de verdediging

Merel Ek wordt alleen maar meer opgenaaid bij het programma. Nadat de heren te horen hadden gekregen dat Lilianne Ploumen opstapt bij de PvdA, speculeerden ze over allerlei mogelijke opvolgers. Het startte serieus, maar ze stapten al gauw over op de gebruikelijke grappen. Zo werden Arne Slot, Peter Bosz of Louis van Gaal aangedragen als mogelijke opvolgers. Merel kon hier echter wederom niet om lachen, maar hield haar mond nog dicht. Tot ze over PvdA-politica Attje Kuiken begonnen. Derksen benadrukte dat hij vond dat Attje altijd zo rood werd tijdens een verhitte discussie, alsof ze té emotioneel wordt. Merel reageerde geïrriteerd: “Maar daar kan zij toch ook niks aan doen?” De heren begonnen te lachen en Merel hield haar kaken stijf op elkaar. Of Merel het naar haar zin heeft gehad, is nog maar de vraag. In ieder geval heeft het publiek de avond van hun leven gehad, en de heren zullen vast ook stiekem heerlijk genoten hebben van een wat geïrriteerde Merel Ek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?