Video: Paul de Leeuw ergert zich bij VI na grappen over ernstige ziektes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Paul de Leeuw zorgt normaal voor humoristisch commentaar bij Vandaag Inside. Deze keer wilde Paul een keer over serieuzere onderwerpen praten. Dat werd hem niet in dank afgenomen…

Onder andere het nieuws over de ziekte van Louis van Gaal komt ter sprake. Paul, zelf hersteld blaaskanker, pakt zijn serieuze momenten tussen alle grappen van Wilfred, René en Johan door. Hij wil duidelijk even stil staan bij het feit dat het serieuze ziektes zijn. Bovendien wil die graag aankaarten dat mannen boven bepaalde leeftijd hun gezondheid toch echt beter moeten monitoren dan jonge mannen. Wilfred, René en Johan proberen het gesprek echter steeds te ontsporen met ongepaste grapjes. En dan vooral over dit soort ziektes. Paul en Merel Ek zijn er allebei niet echt blij mee.

Paul de Leeuw over ernstige ziekte

Presentator Paul de Leeuw heeft in zijn verleden vaak humor gebruikt om de kijker naar zich toe te trekken. Dat leek altijd goed te werken en ook bij VI zit hij er vooral bij voor de lol en de grappen. Paul, die onlangs 60 geworden is, vindt het nu het onderwerp ernstige ziektes aangesneden wordt vanwege Louis van Gaal, de juiste tijd om even serieus te doen. Zijn rol aan tafel verandert eventjes van grappenmaker naar ervaringsdeskundige. Hij probeert serieus advies te geven aan iedereen die dat wil horen. Het VI-trio hoort daar echter niet bij. 

Wilfred, René en Johan beslissen

Wilfred, René en Johan hadden waarschijnlijk gewed op dat Paul langskwam voor een heel luchtig gesprek over voetbal en de actualiteit. Hetgeen waar het programma ook om draait. Door het recente nieuwsbericht over de bondscoach is ook Paul iets heel anders van plan. Hij wijzigt koers en toon en geeft niks om wat de heren willen. Dan zit je bij het altijd grappige trio helaas verkeerd. Die gaan met stevige grappen over ziektes door, zoals ze gewend zijn. Het is natuurlijk ook hun programma. Ze geven Paul wel even de ruimte om de ziekte en gevolgen ervan aan de kaak te stellen, maar meer dan een paar minuten wordt hem helaas niet gegund. Dan krijgt de serieuze Paul bijval uit onverwachte hoek. 

Merel Ek walgt van vies gesprek bij Vandaag Inside

Paul probeert meerdere malen de drie heren van VI mee te trekken in zijn verhaal, maar ze lijken geïnteresseerd te zijn in hele andere dingen. De strijd lijkt hopeloos voor Paul, en hij lijkt het op te geven. Dan komt Merel Ek aan, de politiek verslaggeefster van SBS, die wel vaker achterin de zaal geplaatst wordt. Vanuit haar vaste stek bij de bar laat ze zien dat ze de drie heren ook even niet kan uitstaan en het ordinair vindt dat ze de ziekten niet serieus nemen. Merel is ook een serieuze vrouw. Een die niet echt bekend staan om haar humor, maar toch steeds vaker in het grappige programma te vinden is. Voorlopig lijken ordinaire gesprekken niet helemaal haar ding. Toch blijkt ze vaker terug te willen komen. Onlangs vloog ze Johan nog bijna in de haren tijdens een politieke discussie.

Vandaag inside paul de leeuw

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...