Video: Özcan Akyol onthult eindelijk inhoud van filmpje agressieve Matthijs van Nieuwkerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Özcan Akyol ook wel bekend als Eus, geeft eindelijk duidelijkheid! Hij werkte jarenlang samen met Matthijs van Nieuwkerk, en weet dus precies wat er in het veelbesproken ‘agressieve filmpje’ van de presentator gebeurt…

Matthijs van Nieuwskerk leek jarenlang de perfecte presentator! Maar het blijkt dat hij niet zo leuk is als de camera’s stop worden gezet… Özcan Akyol bevestigt tijdens Vandaag Inside dat er écht een filmpje bestaat van Matthijs die helemaal losgaat tegenover DWDD-medewerkers. Maar wat gebeurt er precies in deze veelbesproken, maar nog steeds niet uitgelekte video?

Filmpje van boze Matthijs van Nieuwkerk

In een recente aflevering van Vandaag Inside hebben de mannen het over het filmpje van een woedende Matthijs van Nieuwkerk. De eerste vraag die wordt gesteld is natuurlijk; ”Bestaat het filmpje echt?”

Özcan Akyol geeft hier reactie op: ”Het filmpje bestaat zeker.” Er is dus echt een filmpje van de boze Matthijs van Nieuwkerk! Waarom is deze nog niet uitgelekt? Eus weet dat het filmpje alleen in het bezit is van mensen die met de zaak te maken hebben. Een kans op uitlekken is dus klein. We zullen het voor nu dus met onderstaande beschrijving van Eus moeten doen.

Wilfred vraagt wat er te zien is op de beelden en of hij mensen over een tafel trekt. Özcan Akyol zegt: ”Nee, helemaal niet, het was iets wat al langer bekend was in de omgeving. Maar ik ben daar nooit overdag geweest. Namelijk dat die repetities zo vel waren. Dat hij mensen kon uitschelden dat hij kon zeggen van he waarom is dat beeld er niet hier hier moet een beeld zijn. en schiet eens op godverdomme en dat soort dingen.”

Tijdens de repetities van de uitzendingen is Matthijs dus niet zoals hij overkomt tijdens uitzendingen…

Özcan Akyol was erg geschrokken van de beelden

Özcan Akyol verteld dat hij de beelden heeft gezien en dat hij erg is geschrokken. En de redacteuren laten aan hem weten dat dit elke dag zo was. Volgens hun was het gedrag dus helemaal niet bijzonder. Dat hij het niet weet vinden de redacteuren naïef van hem.

Wilfred zegt gelijk dat het best gek is dat hij van niks afweet, aangezien hij heel vaak gast is geweest bij DWDD. Özcan Akyol beaamt dat, en geeft toe dat hij Matthijs misschien niet zo goed kent als hij dacht: ”Ik ken hem al best wel lang maar ik heb hem nog nooit boos gezien. Dus als je een filmpje ziet waarop iemand boos is dan denk je wie is dit? Ik ken die persoon helemaal niet. Altijd vrolijk en optimistisch en leuk dat je er bent enzo. maar dan zie je dat iemand overdag kennelijk heel boos is op iedereen en die mensen vertellen het verhaal allemaal na.”

Özcan Akyol laat ook weten dat de directeuren van BNNVARA zeggen dat er fysiek geweld gebruikt is. En dat hij zich er daarom ook niet veel mee wilt bemoeien, hij weet er namelijk niks van af en heeft het niet zo meegemaakt. ”Dat is de reden dat ik denk van ik trek me terug.”

Özcan Akyol trekt zich terug en praat niet met Matthijs van Nieuwkerk

Verder zegt Johan Derksen: ”als iemand schreeuwt tijdens een repetitie dan vind ik dat niet zo vreemd hoor.”

Özcan Akyol komt hierop terug met: ”Dat snap ik wel maar als je 10 jaar lang min of meer bevriend bent en je hebt hem nog nooit boos gezien en je ziet dan opeens dat. Dan denk je wel hoe kan dit? ik heb je nog nooit boos gezien, en nu ben je opeens boos in zo’n filmpje, en dat vond ik raar.” Hij maakt wel duidelijk dat hij zich erbuiten houdt en hem niet altijd meer goed kan verdedigen omdat hij Matthijs zo niet heeft gekend.

Wilfred vraagt aan Özcan Akyol of hij Matthijs al heeft gesproken sinds het incident. Özcan Akyol geeft aan dat hij hem nog niet heeft gesproken. Wilfred vraagt daarom verder: ”Is dat niet vervelend?” Omdat ze dus al langer dan 10 jaar vrienden zijn. Özcan Akyol zegt: ”Vriendschap moet zuiver zijn en als je een vriendschap anders hebt beleefd. Dan wil ik eerst wel weten wat er gebeurd is.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...