Video: Onherkenbare Davina Michelle blijkt pruikdrager

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou zeggen dat ze tevreden mag zijn met haar blonde lokken. Blijkbaar niet, want op deze video is duidelijk te zien dat Davina Michelle een pruik draagt!

Davina Michelle is één van de snelst opgekomen artiesten ooit in Nederland. Nadat haar video van een cover van zangeres P!nk viraal ging, schoot haar carrière uit de startblokken. Nog geen vijf jaar later heeft ze al twaalf liedjes in de Top 40 gehad, waarvan drie nummer 1 hits. Buiten haar zangkunsten, staat de blondine ook bekend om haar mooie verschijning. Maar nu deze video van Davina op haar Instagram verhaal verschijnt, valt te betwijfelen of die blonde haren überhaupt echt zijn!

Davina Michelle draagt pruik

Samen met haar haarstylist filmt ze hoe ze een aantal pruiken uitprobeert. Naar eigen zeggen proberen ze de ideale look te vinden voor een nieuwe videoclip. Het is nu natuurlijk goed te zien dat het om een pruik gaat, maar dat zal straks in de muziekvideo niet te spotten zijn. Het doet je toch denken; worden we al langer voor de gek gehouden door de zangeres?

Davina Michelle Live concert Hyper verfilmd

Ze heeft er ontzettend lang op moeten wachten, maar afgelopen mei was het eindelijk zover: Na meerdere keren uitstellen mocht Davina Michelle voor het eerst een solo show geven. In het Ahoy in Rotterdam waren niet alleen 16.000 fans geïnteresseerd in het optreden van Davina Michelle, ook Talpa was aanwezig om het hele gebeuren te filmen. De show werd opgedeeld in twee afleveringen van een uur, die op televisie te zien waren bij SBS 6. Het hele eindproduct is terug te kijken via de on-demand service van Talpa, KIJK.
Davina Michelle laat zich zien in festivalzomer

Ze staat bekend om haar fantastische live shows. In tegenstelling tot andere collega-artiesten, zul je bij een concert van Davina Michelle nooit verhalen horen over autotune of playbacken. De zangeres heeft een loepzuivere stem en dat laat ze graag aan iedereen horen. Inmiddels heeft ze ook zo’n grote fanbase opgebouwd dat ze enorm gewild is door veel festivals. En daar heeft Davina Michelle deze zomer goed gebruik van gemaakt. Op haar Instagram is te zien hoe ze onder andere Breda op haar grondvesten doet schudden. Het complete publiek gaat op en neer en ook op het podium zie je niet anders. Ook bij Concert at Sea en het Indian Summer Festival was de blonde zangeres te bewonderen. Fans op haar Instagram zijn niets dan lovend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!