Video: Onhandige actie Pérez legt Formule 1 op tweede dag volledig stil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Binnen een half uur is het al raak. Een foutje van Pérez legt de tweede dag volledig stil. 

Tijdens de tweede testdag van de wintertests in de Formule 1 zit Pérez even diep in de put. Hij rijdt namelijk over een putdeksel heen die op het circuit ligt, waardoor deze los raakte en de testdag volledig stilgelegd moest worden. Het lijkt er op dat dit dezelfde putdeksel is die los raakte tijdens de eerste dag. Dit is natuurlijk niet helemaal de schuld van Pérez, aangezien dit gewoon simpelweg niet hoort te gebeuren. Het lijkt er op dat het team van Red Bull geschrokken was, want Pérez kwam meteen naar binnen. De monteurs van de auto lagen er meteen onder om te kijken wat voor schade de putdeksel aan de auto heeft opgeleverd.

Tweede keer pech voor Pérez tijdens testdagen

Dit is niet de eerste keer tijdens de testdagen dat Pérez pech heeft. Tijdens zijn eerste rondes stonden zijn remmen namelijk in de fik. De auto had last van een koelprobleem. Het was de bedoeling dat Pérez in de ochtend zou rijden en Verstappen in de middag. Aangezien Pérez in de ochtend vrijwel niks heeft kunnen laten zien, mocht hij in de middag toch weer rijden. Hier had hij uiteindelijk toch nog veel kunnen laten zien, hij reed namelijk maar liefst 129 rondes en behaalde de tweede tijd op de medium band.

Verstappen Perez

Meer zien van Sergio Pérez?

Wil jij meer zien van Sergio Pérez? Neem dan snel even een kijkje op zijn Instagram. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.