Video: Olcay Gulsen showt doorzichtige jurkjes aan vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen lijkt een thema aan te houden met doorschijnende jurkjes. Je hoort haar vriend en fans daar in ieder geval niet over klagen!

Olcay Gulsen is helemaal klaar met de winter

De afgelopen tijd plaatst Olcay alleen nog maar zomerse foto’s en video’s op haar Instagram. Dat zie je bij wel meer influencers gebeuren, maar de meeste zijn dan ook lekker op vakantie en hebben de zon opgezocht. Olcay Gulsen niet, die zit gewoon nog lekker in ons kikkerlandje te bibberen. Afgelopen week heeft het gesneeuwd en dat bleek de druppel voor de brunette. Ze plaatst een video op haar sociale media met in het bijschrift: “Het sneeuwt buiten, maar ik ben zo klaar voor de zomer, dus ik dacht: Ik laat Ruud de Wild maar even mijn zomer outfits checken.”

Ruud de Wild geeft commentaar op outfits Olcay Gulsen

Olcay heeft zichzelf dus gefilmd in een aantal zomerse jurkjes en outfits. Links bovenin staat een klein videootje van Ruud de Wild die op de outfits van zijn prachtige vriendin reageert. Het eerste jurkje heeft een donkerbruine kleur met een volledig doorschijnend midden- en onderstukje. Om de outfit af te maken draagt ze er een lichtbruine hoed en en tas bij. Prachtig! Het tweede outfitje is een matchende two-piece. Het bestaat uit een licht doorschijnend, wit topje met een gat in het midden en een lange, strakke, chique rok met franjes aan de onderkant. De laatste jurk is een heerlijk diep uitgesneden, doorschijnend jurkje. De bovenkant past heerlijk om het lijf van Olcay en de rok is volledig doorschijnend met leuke patroontjes erop. Dit lijkt ook de favoriet van Ruud.
Olcay deelt verleidelijke foto’s van heerlijke vakantie

Eventjes geleden is de prachtige Olcay op vakantie geweest naar Marrakesh. Daar heeft ze ontzettend genoten van de zon, de cultuur en de uitzichten. Daarnaast ging ze daar niet alleen heen voor haar vakantie, maar ook om nieuwe beauty producten te fotograferen en te lanceren. Uiteraard heeft ze wel ook vakantie gevierd. Daarvan plaatst ze onlangs op haar Instagram een aantal foto’s. Van de eerste foto valt je mond al bijna open. Olcay staat namelijk prachtig op de foto samen met haar vriendin. Beide dragen ze beeldschone jurkjes. Het jurkje van Olcay mist alleen een heleboel stof! De jurk bedekt nog nét haar voorgevel, maar stopt daar. De stof start pas weer bij haar heupen. Het staat haar geweldig en accentueert haar lijf perfect.

De zus van Olcay, Dolshe Gulsen, was ook mee op vakantie en steelt de show in de achtste slide. Daar poseert ze in een heerlijk laag uitgesneden overslag jurkje met een split erin aan de onderkant. Daaroverheen draagt ze een hele chique, witte jas. De jurk geeft een geweldig inkijkje aan de bovenkant en zit lekker strak om het lijf van Dolshe. En wat een gelijkenis tussen deze twee zussen zeg! Olcay en Dolshe samen betekent ‘double trouble’ voor alle mannen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.