Video: Olcay Gulsen draagt vrijwel niets onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen is een beeldschone dame, maar heeft natuurlijk nog veel meer talenten dan haar knappe gezicht. Zo heeft ze net haar eigen merk gelanceerd. Onderdeel daarvan is een nieuw jasje dat Olcay op een wel heel bijzondere manier presenteert. 

Lees ook: Spannend: Olcay Gulsen filmt zichzelf tussen de lakens met vriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

GUSH is het nieuwe merk van Olcay Gulsen

Olcay heeft een nieuw merk gelanceerd en ze wil dat iedereen het binnenkort kent. Daarom heeft ze dan ook een bijzondere video gemaakt om haar merk te promoten. In de video draagt Olcay een nieuwe, lange jas, maar daaronder draagt de prachtige dame eigenlijk verrassend weinig. Maar dat zorgt wel natuurlijk voor een zeer bijzondere video. Olcay ziet er enorm verleidelijk uit en dat gaat absoluut de aandacht trekken. Missie geslaagd dus voor Olcay, die elke gelegenheid aangrijpt om haar nieuwe merk aan de man te brengen.

Wat heeft Olcay Gulsen zojuist gelanceerd?

GUSH is het nieuwe lifestyle platform  van Olcay Gulsen. De afgelopen maanden is Olcay heel erg druk geweest met het opzetten van het platform en het klaar krijgen voor lancering. Het nieuwe platform van Olcay houdt zich voornamelijk bezig met beauty inspiratie, maar gaat naar eigen zeggen nog veel verder. Volgens Olcay bevat GUSH alle handvatten om de beste, slimste en mooiste versie van jezelf te worden. Olcay haar nieuwe platform biedt content op het gebied van lifestyle, fashion, empowerment, travel, business en nog veel meer. Olcay betreed daarmee een markt die al door vele andere bekende vrouwen zoals Yolanthe Cabau en Chantal Janzen bewoont wordt. Maar Olcay gaat er wel voor de volle honderd procent voor, dus al die concurrentie maakt haar waarschijnlijk niet zo bang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen zit al dagen in spanning

Maandag postte Olcay al bovenstaande foto, waar ze al een van de outfits van haar aankondiging draagt. De rest van de week is Olcay druk geweest met het gebruiksklaar krijgen van haar platform en het maken van haar promo. Beide zijn nu helemaal ready en dus kan Olcay met een gerust hart haar nieuwe platform aan de wereld presenteren. Daarmee is de knappe brunette nu begonnen aan haar nieuwe uitdaging. Hopelijk pakt het goed uit voor haar en anders kan ze altijd nog een aantal extra van die spannende promo video’s maken. Dat zal ongetwijfeld helpen.

Verwacht meer video’s van Olcay Gulsen

Haar platform is natuurlijk pas net gelanceerd, dus het zal nog wel even duren voordat het echt begint te lopen. Verwacht de komende tijd dus nog meer van die spannende video’s van Olcay, terwijl ze haar nieuwe merk promoot. Nu bleef het bij een open jasje, maar wie weet, misschien doet ze de volgende video wel geheel zonder jas, en natuurlijk wel in de rest van de verleidelijke outfit. Dat kan niet anders dan een hoop aandacht trekken namelijk. En meer aandacht is precies wat het nieuwe platform van Olcay nu nodig heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.