Video: Noa Vahle weet bondscoach Ronald Koeman te verleiden tot verzoening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle was één van de eersten die bondscoach Ronald Koeman mocht interviewen. In dat gesprekje liet Ronald zich verleiden tot opvallende uitspraken…

Noa Vahle was te gast bij Vandaag Inside! De blondine was dit keer niet via de videoverbinding met een microfoon in d’r hand te zien, maar écht in de studio! Noa is inmiddels vriendin van de show en van de heren geworden, dus dit zal vast niet de enige keer zijn dat de blondine verschijnt in de studio. Hier deelde ze een fragment van een interview met Ronald Koeman, de nieuwe bondscoach van Nederland. Ze kreeg hem meteen zo ver om een opvallende uitspraak te doen over de beruchte boycot van Vandaag Inside…

Smekende Noa Vahle palmt Ronald Koeman helemaal in

Noa Vahle is natuurlijk vriendin van de show bij Vandaag Inside, en de heren van Vandaag Inside genieten ontzettend van Noa. De blondine verschijnt regelmatig in het programma bij de heren. Meestal via de videoverbinding, maar dit keer ook in de studio. En vrienden, die doen natuurlijk veel voor elkaar! Noa had tijdens het WK in Qatar veel last van de boycot die de spelers van Oranje in het leven hadden geroepen na enkele controversiële uitspraken van de heren van Vandaag Inside. De verslaggeefster kon hierdoor nooit spelers van Oranje interviewen. Nu er met Ronald Koeman een nieuwe bondscoach is, probeerde Noa uiteraard een omslag te forceren! Ronald zwichtte uiteraard voor de charmes van de piepjonge blondine: “Ronald, ga jij dit onderwerp een keer in de spelersgroep gooien?“. Hier kan Ronald natuurlijk niet anders op reageren, dan de blondine haar zin geven en haar gelijk geven. Koeman zegt dan ook dat het al de dag van vandaag een gespreksonderwerp is in het team, en dat het in maart officieel besproken wordt. Mag Noa dan eindelijk binnenkort ook de spelers van het Nederlands elftal interviewen?

Lees ook: Foto: Noa Vahle totaal onherkenbaar na terugkomst uit Qatar

Zwetende Noa Vahle viert verjaardag op grote hoogte

Noa Vahle lijkt na al dat harde werk eindelijk eens op vakantie te kunnen! De blondine heeft een zware maar leuke tijd achter de rug, op het gebied van werk. Het WK is natuurlijk nog niet zo lang geleden tot een eind gekomen, dus Noa is alweer een tijdje terug in Nederland. Maar sinds de blondine niet meer in Qatar is, lijkt het er niet rustiger op geworden. Haar populariteit is naar het plafond gestegen en Noa lijkt elke dag wel druk in de weer te zijn met het verbeteren van haar carrière. Tijd voor een vakantie leek er dus niet, tot nu! Noa is eindelijk even weg, en doet het gelijk goed. De blondine bevindt zich in Zuid-Afrika! En hier besloot ze samen met haar vriend een zweterige wandeling op de Tafelberg te houden. Sterker nog, op de top van dit mega-gebergte vierde Noa haar 23e verjaardag! Zal de blondine alleen nog maar meer bekendheid krijgen in haar 24e levensjaar?

Lees ook: Foto: Noa Vahle draagt luchtige outfit tijdens zonnige vakantie

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?