Video: Noa Vahle maakt stiekem statement met close-up van shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle bevindt zich in Qatar om verslag te doen van het WK voetbal. Tijdens haar schakelmomentje met de Oranjewinter-studio wordt haar ineens gevraagd of ze héél dichtbij de camera kan komen staan…

Noa Vahle was onlangs weer te gast bij Oranjewinter! Althans, te gast; ze was via de videoverbinding aanwezig. Noa zit natuurlijk nu in Doha, Qatar voor het WK! Waar er eerder al een hoop ophef was rondom de gedrags-en kledingregels in Qatar, doet Noa er nu nog een schepje bovenop met een opvallend statement. Een beetje stiekem voelt het wel, aangezien ze héél dicht bij de camera moet kruipen om haar statement te laten zien. Ook lijkt Noa verdacht goed in de smaak te vallen in de studio van Oranjewinter. Deze jonge dame is een blijvertje!

Noa Vahle maakt ‘opvallend’ statement met close-up

Noa Vahle was onlangs te gast bij Oranjewinter via de videoverbinding. Wilfred, René en Johan praten regelmatig met een gast in de studio, en Noa erbij via het beeld. Door middel van deze gesprekken weet de blondine de heren op de hoogte te houden van de activiteiten in Doha en hoe het allemaal verloopt met de pers. Dit keer kwam de ‘OneLove’ discussie aan bod. De FIFA had natuurlijk besloten om de regenboog-band tóch niet in te voeren, omdat Qatar nogal een strict land is. Noa Vahle heeft in plaats hiervan tóch een manier gevonden door de KNVB om een statement te maken. Deze blijkt echter nogal onopvallend te zijn. Noa draagt namelijk een klein speldje op haar shirtje, waarvoor je écht goed moet inzoomen om hem te zien.

Dit slappe ‘statement’ brengt de blondine grappend naar buiten tegen de studiogasten van Oranjewinter. Wilfred; “Kan je hem even dichterbij laten zien, want het is zo’n slap speldje“, Noa Vahle; “Nou daar komt ‘ie hoor, wat een statement“. Al grappend praten de gasten en Noa verder, en lachen ze om het slappe statement van de KNVB.

Lees ook: Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

Gasten Oranjewinter zijn zeer positief over Noa Vahle

Waar Noa natuurlijk via de videoverbinding aan bod kwam tijdens de uitzending van Oranjewinter, kwam de blondine ook nog even aan bod als gespreksonderwerp. Angela de Jong, tafelgast, kreeg namelijk de kijkersvraag; “Beste Angela, hoe vind je dat Noa het doet in Qatar?“. Hier reageerde de column-schrijfster vervolgens lovend op; “Nouja, laten we eerlijk zijn, welke andere 22-jarige zou zoveel dit jaar hebben kunnen doen als dat zij doet“. “Ik vind d’r het heel goed doen, ik moest het drie keer opzoeken, zovan, is ze echt 22?“. Ook had Angela de Jong nog een stiekeme sneer naar de heren aan tafel, die wel van de flauwe grapjes houden; “En ik vind het knap, want je moet wel iedere keer weer voorbereid zijn op een of andere vunzige opmerking van hier aan tafel“. Ook onze eigen Johan Derksen had nog wat woorden klaarliggen voor de blonde dochter van Linda de Mol; “Het is heel gek, want de eerste keer dat ze het deed, deed ze het meteen goed“, “Ze ging voor de camera staan, en floep, het ging gelijk goed“. Nou Noa, die kan je in je zak steken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.