Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

De killer body van Fajah Lourens goed op de foto

Als je iets moet weten van Fajah Lourens, dan is het wel dat ze een ongelooflijk knap heeft. Hoe Fajah dat voor elkaar heeft gekregen? Nou, door heel erg veel te sporten. Dat geheim houdt ze gelukkig niet voor zichzelf, want Fajah probeert anderen ook te motiveren om beter te eten en te gaan sporten. Dat doet ze met haar eigen merk ‘KillerBody’. Met haar eigen sport en fitness merk, probeert ze andere mensen te motiveren en een hart onder de riem te steken tijdens hun zoektocht naar dat ideale . Zelf heeft fajah haar eigen lessen ook opgevolgd, aangezien ze nu in een piepklein pakje past. En dat ziet er buitengewoon goed uit.

Fajah Lourens verkoopt kleine pakjes op verleidelijke foto

Zoals je kan zien zit het strakke pakje Fajah ontzettend goed. De knappe brunette heeft een ongelooflijk knap en in dit superstrakke pakje wordt dat alleen maar beter benadrukt. Fajah verkoopt de pakjes ook en daardoor kunnen alle vrouwen van Nederland er straks uit zien als Fajah Lourens. Het is een droom waar de Nederlandse mannen niet wakker van willen worden. Als alle vrouwen er straks bij lopen als Fajah Lourens, dan heb je opeens heel erg veel om van te genieten.

Lees ook: Foto: Fajah Lourens gaat de deur uit zonder onderbroek
Strakke pakjes staan Fajah Lourens het beste

Het is niet de eerste keer dat Fajah rondloopt in een pakje wat nauwelijks bedekt. De knappe brunette ziet er dan ook het beste uit in van die heel erg strakke pakjes. Haar komt daar erg goed in uit. Al helemaal als Fajah er van die spannende poses bij doet en van die heerlijk verleidelijke blikken bij trekt. Je kan er dus vanop aan dat Fajah wel weet hoe ze een strak pakje moet promoten. Daar lijkt ze voor te zijn geboren. Ze heeft in ieder geval geoefend om de beste pose te vinden voor haar foto’s.
Fajah Lourens maakt verleidelijke poses in heel klein pakje

Sommige van haar pakjes lijken ook niet gemaakt te zijn voor Fajah. Ze lijken net te klein voor de prachtige dame. Maar dat is misschien wel allemaal onderdeel van Fajah haar plan. Als de strakke pakjes net te klein zitten komen bepaalde delen van haar weer heel erg goed uit de verf. En je kan moeilijk ontkennen dat Fajah er op de foto’s heel erg goed uit ziet. Met haar heerlijke poses en strakke pakjes zorgt de knappe brunette ervoor dat je een warme winter tegemoet gaat. Dus draai die kachel maar omlaag, want de hete foto’s van Fajah zorgen er wel voor dat jij er tot en met de zomer gewoon warmpjes bijzit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!