Video: Natasja van Temptation Island laat zich behandelen op plekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natasja Burgers, oftewel Natasja van Temptation Island, laat zich uitgebreid behandelen. Hiervoor laat de brunette zich op hele plekken flink aanpakken.

Natasja is blijven hangen in tijdperk Temptation Island

De brunette Natasja Burgers is een typisch geval van iemand die net iets te lang in de reality-wereld is blijven hangen. Zo heet Natasja op Instagram nog steeds Natasja Temptation Island 2017. Zo heeft Natasja dus vijf jaar geleden meegedaan als verleidster aan het programma en kan ze zich daar nog steeds niet overheen zetten. Destijds was Natasja wel één van de meest besproken deelneemsters. Sindsdien is Natasja actief als influencer op Instagram en sleept ze veel samenwerkingen binnen.

Natasja van Temptation Island ligt op de behandeltafel

Gelukkig voor Natasja heeft ze veel behandelingen die ze heeft laten doen te danken aan haar Temptation Island deelname. Het was al wel duidelijk dat Natasja niet vies is van wat medische ingrepen hier en daar. Dit keer gaat Natasja Burgers voor een behandeling waarbij ze bijna helemaal uit de kleren moet. Natasja ligt namelijk op een behandeltafel voor een laserbehandeling. Zo vertelt Natasja dat ze één keer per jaar haar haren overal laat weglaseren. Volgens de brunette doet het echt geen pijn want anders zou ze er niet zo relaxed bijliggen. Op de video zien we Natasja lekker liggen terwijl haar oksel helemaal haarvrij wordt gebrand. Hierbij draagt Natasja ook nog eens een gigantische bril. Een heel raar gekleurd ding dat Natasja haar ogen zou moeten beschermen. Als tweede video zien we dat Natasja haar bruine benen ook helemaal haarvrij worden gemaakt.

Natasja Burgers gaat los op de dansvloer

Tijdens Temptation Island 2017 was Natasja Burgers ook niet vies van wat drankjes en dansjes. Blijkbaar houdt ze daar vandaag de dag nog steeds erg van want Natasja plaatst de ene naar de andere foto op haar Instagram dat ze los gaat met haar vriendinnen. Natasja gooit haar dansmoves waarschijnlijk in de strijd om de mannen voor zich te winnen. Op de foto is Natasja te zien met een goede vriendin. De twee dames lijken het erg gezellig te hebben want ze staan heel dicht bij elkaar. Natasja draagt een mooi groen rokje met een wit topje. De dames zijn bij de restaurant en club 1nul8 in Rotterdam.

Natasja Borger gaat los op dansvloer

Lees ook: Foto: Heleen van Royen heeft vreemde vlek op kleding zitten

Natasja van Temptation Island laat krullenmagie zien

Er is één ding wat erg opvallend is aan Natasja Borgers en dat is haar grote bos bruine krullen. De brunette is er erg trots op en laat haar haren altijd graag zien op foto’s. Op de meeste foto’s en video’s die Natasja plaatst zie je ook meer van Natasja haar haren dan van het overige van haar . Natasja krijgt ook veel vragen naar haar routine voor haar haren. We zien dat een kapper allerlei verzorgende producten in de haren van Natasja doet en ze mooi in model brengt. Natasja haar haren zijn in ieder geval heilig voor haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gordon laat volgers enorm schrikken met outfit: ”Lijkt wel een oud wijf!”

Iedereen schrikt van de nieuwe uitstraling van Gordon! Wat heeft hij hier nu toch aan?

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!