Video: Miljuschka Witzenhausen laat iedereen kokhalzen met vreemd soort melk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen is normaal niet vies van interessante gebieden op het gebied van eten en drinken. Het drinken van dit soort natuurlijke melk gaat echter een tikkeltje te ver…

Miljuschka Witzenhausen was onlangs weer te gast bij RTL Boulevard. Hier schoof ze aan om te praten over een revolutionaire nieuwe soort melk. Deze melk liet iedereen in de studio walgen!

Miljuschka Witzenhausen slaat deze melk over

Met haar achtergrond als tv-kok is Miljuschka regelmatig de expert op het gebied van eten en drinken bij RTL Boulevard. Je kunt haar kennen van programma’s als Wie Is De Mol? of Miljuschka kookt. Met bijna een miljoen volgers op Instagram is ze duidelijk de bekendste voedingsexpert van Nederland. Miljuschka komt vaak in het nieuws met interessante recepten en uitdagende foto’s. Hoewel deze revolutionaire ontwikkeling in de melk-wereld zowel interessant als uitdagend is, moet zelfs Miljuschka zelf er niks van hebben! Het gaat om melk die van aardappelen gemaakt wordt, en in koffie of recepten gebruikt kan worden. Aardappelmelk wordt gemaakt van aardappelen, water en olie. Het is een romig goedje, wat dus ook redelijk op te kloppen is. Qua smaak is het lichtzoet, waardoor het redelijk smaakt. Klinkt vies, en dat is het voor sommigen ook. Ondanks het weinig aantrekkelijke plaatje wordt de melk al wel in supermarkten verkocht. De kijker en de gasten in de studio kunnen echter moeilijk aan het idee van aardappelmelk gewend raken!

Miljuschka niet vies van roze pakje

Onlangs deelde Miljuschka een opvallende video op haar story. De tv-kok en presentatrice was te zien in een opvallend roze pakje. Samen met haar hond poseert ze voor de foto die ze vervolgers op Instagram plaatst. Miljuschka is niet vies van wat aandacht, want ze zet heel veel op haar Instagram account. Ze houdt haar volgers goed op de hoogte. Zelf weet ze ook dat ze veel mannelijke volgers heeft die haar een mooie verschijning vinden, dus daar maakt ze dan ook goed gebruik van. En met haar bijna miljoen volgers, moet ze wel zorgen dat haar Instagram account up-to-date blijft. Anders gaan er mensen afhaken natuurlijk. En dat wilt ze niet. Dit roze pakje vond ze in ieder geval het delen waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...