Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeny werd eventjes op haar plaats gezet. Letterlijk dan. En dat was niet de plaats waar ze zo graag op hoopte. 

De stoel van Mikky Kiemeney was al vergeven

Zoals je kan zien op de video hieronder was het voor Mikky Kiemeney niet mogelijk om naast haar vriend Frenkie de Jong te zitten. En dat vond de knappe blondine natuurlijk erg jammer. Frenkie deed nog een moedige poging om Gerard Piqué, die de stoel van Mikky Kiemeney bezet hield, vrij te maken. Maar Gerard ging met geen mogelijkheid van zijn stoel. In de video zie je Frenkie een gesprek hebben met Gerard en hem te laten proberen op te staan, zodat hij van de wedstrijd kan genieten naast zijn prachtige vriendin. Maar na een tijdje geeft Frenkie de hoop op, met alle gevolgen van dien.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney zit in stadion met enorme scheur in broek

Blijkbaar was er geen ruimte voor Mikky Kiemeney op tribune

Mikky Kiemeney doet extreem hard haar best om naast haar vriend Frenkie de Jong te mogen zitten. De knappe blondine wil koste wat het kost de wedstrijd kijken naast haar vriendje. Het wordt haar echter niet gegund door Gerard Piqué, die absoluut niet zijn stoel af wil staan. Hij zit wel best en wat Frenkie ook probeert, Gerard gaat niet een rij naar achter. Dus doet Frenkie het enige wat hij kan. Hij gaat zitten en bekijkt de wedstrijd. Daar is Mikky duidelijk niet gecharmeerd van. Zou dit dan toch het einde betekenen van een van de meest goedlopende relaties in de voetballerij? En dat allemaal omdat iemand niet van zijn stoel wilde komen. Dat zou wel heel erg bizar worden.

Incident met Gerard Piqué en Mikky Kiemeney blijkt al twee jaar oud te zijn

Maar er was een oplettende fan op Twitter die iets merkwaardigs opviel aan de video. Deze bleek namelijk alweer twee jaar uit te zijn. De video die nu dus opduikt is een oud fragmentje, dat zijn weg weer naar het internet heeft gevonden. Inmiddels zijn Mikky en Frenkie wat verder in hun relatie en zou er niet zo snel een probleem als dit zich voordoen. Het drama lijkt dus niet te bestaan, aangezien het om een akkefietje van zo lang geleden lijkt te gaan.

Zelfs na aanvaring zijn Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong nog steeds gelukkig

Het akkefietje op de tribune, waar Frenkie de Jong vrij snel het bijltje erbij neer gooide en uiteindelijk niet naast zijn vriendin ging zitten, heeft er uiteindelijk in die twee jaar niet voor gezorgd dat Mikky voor een ander koos. In tegendeel, het koppel is namelijk verliefder dan ooit. En dat in een tijd waarin elke bekende voetballer wel vreemd lijkt te gaan. Het is verfrissend om twee bekende mensen in een relatie het zo goed te zien hebben. Frenkie en Nikkie wordt dus absoluut het beste gewenst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.