Video: Merel Ek verbaast Wilfred Genee met vieze praatjes tijdens Vandaag Inside

Merel Ek sluit de Vandaag Inside uitzending op zéér ordinaire wijze af met haar reactie, de tafelgasten komen niet meer bij van het lachen!  

Merel Ek was weer te gast bij Vandaag Inside! Als de uitzending jou is ontgaan dan leggen we je nu even alles tot in detail uit wat er gebeurde!  De politiek-verslaggeefster is inmiddels een heuse vriendin van de show geworden, en lijkt haar vaste plekje bij Wilfred, René en Johan wel gevonden te hebben. Dat laat ze wederom zien tijdens de uitzending!

Merel Ek laat zich helemaal gaan na zien smerige video

Op het einde bij Vandaag Inside wordt namelijk onderstaand filmpje afgespeeld. Het begon met een uitspraak vanuit Wilfred naar Johan Derksen die betrekking had op de video, namelijk: ‘Johan, jij rijdt nu niet meer in de trein omdat er niet gerookt mag worden, maar heb je zo al iets meegemaakt in de trein of is dat allemaal een beetje vreemd voor je?’ Op dat moment werd de video afgespeeld waar een man, een vrouw oraal zat te bevredigen op zeer imposante wijze in de trein. De twee werden gefilmd door andere reizigers in de wagon en op het moment dat de dame werd betrapt, kregen de makers van het filmpje één dikke middelvinger naar hen toegewezen. Na de video reageerde Johan op ludieke wijze; ‘Ik geloof dat ik maar weer eens een treinkaartje gaat kopen!’. Hierdoor lag iedereen compleet in een deuk.

Hierop volgend vroeg Wilfred aan Merel: ‘Dat doen ze niet bij Half8, ofwel?’ Daarop reageerde Merel heel serieus met: ‘Nee, likken en …. doen ze daar allemaal niet, nee!’ Toen was het even stil tot dat Merel zichzelf betrapte dat dit misschien niet helemaal de beste reactie was om te geven maar iedereen kon er ontzettend om lachen!

Lees ook: Video: Merel Ek doet opvallende uitspraak over haar vriend tijdens Vandaag Inside

Merel Ek loopt weg uit de wandelgangen na de uitzending

Wilfred Genee gaat even bij Merel polshoogte nemen na de uitzending om te peilen hoe ze denkt over haar reactie. Merel geeft als reactie: ‘Ik heb me laten verleiden door jou Wilfred, ik had ook even zin om grove woorden eruit te gooien’. Hierop reageerde Wilfred lachend en zei; ‘Het past niet bij het plaatje om die woorden uit jou mond te horen, kijk van als het Johan en Wilfred sta ik er niet van op te kijken maar van jou, zegt Wilfred weer lachend.

Merel is naast tafelgast bij Vandaag Inside, politiek-verslaggeefster bij Hart van Nederland. Morgen brengt ze verslag uit over een serieus politiek-gerelateerd onderwerp, dat Merel kort uitlegt aan Wilfred. De uitspraken van Merel bij Vandaag Inside kunnen misschien wel een staartje gaan krijgen, want kan ze nog serieus genomen worden? We zijn natuurlijk wat gewend van Merel met haar aanwezigheid als tafelgast in het programma Vandaag Inside! Veel mensen zullen er wel om kunnen gieren maar de vraag is of dat ook geldt voor de mensen bij Hart van Nederland!

Lees ook: Video: Hélène Hendriks verrast Merel Ek met uitspraak over triootje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!