Video: Merel Ek toont ineens vies plaatje tijdens verkiezingsuitslag bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek wordt gewoon tijdens de uitzending van Vandaag Inside gesabotteerd. Ze laat opeens allemaal vieze plaatjes zien op haar scherm. 

Merel Ek is grote held van de verkiezingen dit jaar

De winnaar van de verkiezingen, de echte winnaar tenminste, is niet de BBB, maar Merel Ek. De presentatrice wist dankzij haar verslag van de verkiezingen flink aan populariteit te winnen. Dat ging niet onopgemerkt en bij het bekende programma VI mocht Merel dan ook de uitslag van de verkiezingen live bekend maken. En dat ging niet geheel zonder slag of stoot. De heren aan tafel houden nogal van een grap en een grol en dus werd er een beetje flauw gedaan toen Merel het over serieuze dingen wilde hebben. hoe dat er dan precies aan toe ging? Nou een beetje op de volgende manier, met een flinke knipoog en een heel fout plaatje.

Lees ook: Foto: Merel Ek beleeft nachtelijk avontuurtje in kerk tijdens verkiezingen
De mannen van VI hadden zin om Merel te verrassen

Merel Ek weet gelukkig in welk programma ze zit en ze maakt er dan ook absoluut geen punt van als Wilfred een vies plaatje tevoorschijn tovert op het scherm van de blondine. Die moet er zelfs even om lachen. De meeste mensen vinden Merel zo tof vanwege haar gevoel voor humor en dat komt bij de uitzending maar weer eens goed naar boven. Merel is tijdens de uitzending gewoon rustig gebleven, heeft met de grap meegelachen en ging toen weer door met haar verhaal. En ze deelt ook nog eens het  grapje op haar eigen Instagram account. Ja, dan scoor je natuurlijk wel veel punten bij het publiek van VI. Die zien Merel dan ook graag nog een keer terugkomen. En Merel kennende zal ze dat ook zeker weer doen. Die vindt het ondanks, of misschien wel dankzij, de geintjes van de mannen, erg leuk om aan te schuiven.
Merel Ek was tot midden in de nacht bezig voor haar werk

Dat is nog eens hart voor de zaak hebben. Merel ging tot diep in de nacht, met kringen onder haar ogen, door om de laatste stand van zaken te presenteren rondom de verkiezingen. In het eerst geopende stemloket van de dag deed Merel al verslag. Dat is toch wat. Merel heeft duidelijk een passie voor haar vak. Anders ga je niet zo vroeg al op pad om een registratie te maken. Maar Merel krijgt er ook veel voor terug. De knappe verslaggeefster heeft er na deze verkiezingsperiode weer een hoop volgers bij die ze blij kan maken met haar reportages. Merel is nog niet zo actief op social media, maar dat verandert misschien op het moment dat ze nog meer leuke fans erbij krijgt. Vind je Merel Ek dus ook een leuke dame? Volg haar op Instagram en mogelijk plaatst ze dan meer leuke beelden van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!