Video: Merel Ek onthult slaapkamergeheimen na vieze vraag van Wilfred Genee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek doet weer een rondje in de wandelgangen met Wilfred Genee. De blondine onthult hier tot ieder zijn verbazing enorm intieme slaapkamergeheimen..

Merel Ek was onlangs weer te gast bij Vandaag Inside! De blondine was enige tijd niet geweest bij het programma, en als vaste gast is dat natuurlijk niet de bedoeling. Maar nu maakte de blondine een spetterende terugkeer! Ze lijkt zelfs spontaan een ander mens te zijn geworden, want de uitspraken die ze nu doet, hebben we van de politiek-verslaggeefster nog nooit gehoord. De blondine lijkt de intieme kant op te gaan met deze uitspraken, en onthult het een en ander over haar slaapkamergeheimen met haar vriend..

Merel Ek onthult slaapkamergeheimen voor Wilfred Genee

Merel Ek was weer te gast bij Vandaag Inside, en natuurlijk na de uitzending ook in de wandelgangen samen met Wilfred Genee. Dit is een ritueel van het programma waarin Wilfred nog één keer na afloop de uitzending doorneemt met de gasten. En dit keer was onze eigen Merel Ek weer aan de beurt. Echter leek deze een stuk intiemer te worden dan normaal, na een vrij vieze vraag van Wilfred Genee. Wilfred; “Doet jouw vriend mee aan No Nut November?“. No Nut November is een concept waar mannen een maand lang niet de hand aan zichzelf slaan of ‘de daad’ doen, wat gezond zou zijn mentaal en fysiek. Merel lijkt er alleen zeker niet van gediend te zijn als haar vriend dit zou doen, en reageert hier vervolgens dan ook op; “Nee, nee, nee dat gaan we niet doen“. Merel benadrukt dus dat haar vriend dat niet mag doen van haar. Wilfred: “Een maandje zonder zit er dus niet in bij jou?“. “Nee, je moet af en toe wat stoom afblazen hè“. De blondine laat weten zeker geen maand zonder ‘de daad’ te kunnen! Deze uitlatingen hadden we niet zien aankomen van de oh zo brave politiek-verslaggeefster Merel Ek. Ze heeft dus ook een behoorlijk stout randje, die Wilfred Genee er zonder enige moeite uit heeft weten te trekken..

Lees ook: Video: Merel Ek vanuit spannende hoek gefilmd door FVD-politicus

Merel Ek werkt aan een waanzinnige comeback

Waar Merel Ek even een tijd afwezig leek te zijn, is dat nu helemaal weggevaagd. De blondine schuift weer aan bij Vandaag Inside, en is ook weer actief op sociale media. Althans, ze was gespot vanaf een ander account. Maar nu ze weer in beeld is verschenen op verschillende platforms, lijkt ze weer helemaal terug te zijn. En hoe, want deze uitspraken hebben we de politiek-verslaggeefster nog nooit horen uitkramen. Zou Merel Ek een realisatie hebben gehad, dat ze weleens wat minder braaf voor de camera mag verschijnen, tijdens haar ’tv-break’? In ieder geval lijkt dat wel het geval te zijn, want we zien een spontanere, stoutere, blijere Merel. Zal ze ook al wat beter in de smaak vallen bij de kijkers van Vandaag Inside? Want in het begin viel dat nog vies tegen..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Ek (@merelek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.