Video: Merel Ek onthult geheimpje na ophef over vieze foto’s bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek was laatst bij Vandaag Inside te gast om de uitslag van de verkiezingen bekend te maken. Maar dat ging er iets anders aan toe dan de prachtige verslaggeefster had verwacht. Nu blikt ze daar eventjes op terug.

Waren de heren van Vandaag Inside te hard voor Merel Ek?

Merel Ek was te gast bij het programma HLF8. Daar blikt de knappe verslaggeefster terug op de uitzending van Vandaag Inside, waarin zij als ‘schermvrouw’ fungeerde. De politiek verslaggeefster presenteerde de voorlopige verkiezingsuitslagen op een grote monitor, maar werd een aantal keer verrast door de afbeeldingen op het scherm. En die afbeeldingen waren natuurlijk niet de meest brave afbeeldingen die je tevoorschijn kan toveren. Merel kon na een tijdje bijna niet meer normaal haar werk doen, al wist ze zich moedig door de gekkigheid heen te werken. De knappe verslaggeefster had gewoon maling aan de grapjes die de mannen van VI samen met de regie bedacht hadden en bleef als een echte professional haar werk doen. Bij HLF8 vertelt ze hoe ze dat heeft ervaren. Als je wilt weten hoe Merel haar exacte reactie was, die kan je hier zien!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merel Ek (@merelek)

Lees ook: Foto: Merel Ek beleeft nachtelijk avontuurtje in kerk tijdens verkiezingen

Merel Ek is niet gemaakt van porselein

De knappe verslaggeefster werd gevraagd of ze de grappen van de mannen van VI te ver vond gaan. Maar volgens Merel was dat zeker niet het geval. Ze wist heel goed in welk programma ze terecht was gekomen en dat er waarschijnlijk wel iets zou gebeuren. Daar laat ze zich niet zomaar door uit het veld slaan. Merel is niet gemaakt van porselein. Ze kan wel een stootje hebben. Daarbij weet ze dat ze het bij VI allemaal niet zo slecht bedoelen. Ze houden gewoon van een beetje foute en flauwe humor. En dat mag op zijn tijd gewoon. Merel zou de volgende keer dus ook gewoon weer aanschuiven bij de mannen. Met haar reactie komt Merel bij veel mannen door de keuring heen. Ze is absoluut in aanzien gestegen na haar deelname aan VI. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merel Ek (@merelek)

Merel Ek vult de mannen van Vandaag Inside goed aan

Dat Merel Ek niet zo makkelijk voor één gat te vangen is, dat is na haar tijd als ‘schermvrouw’ laatst bij VI wel gebleken. Maar dat ze zo’n goede aanvulling is op de mannen van VI, dat verbaast mensen zelfs nu nog. De knappe politiek verslaggeefster is niet op haar mondje gevallen, kan tegen een stootje en heeft geen moeite met een grote mond opzetten naar een Johan of een Wilfred. En dat maakt dat ze prima thuis past bij een programma als Vandaag Inside. Ze geeft heerlijk gas terug en dat kunnen de heren aan tafel wel gebruiken, want dan kunnen ze zelf ook beter uit de verf komen. Met haar charme, kwaliteit en incasseringsvermogen heeft Merel Ek een permanent plekje gekregen in de harten van de VI-kijkers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!