Video: Merel Ek krijgt het heet na zeer diepgaande vraag bij HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek is een van die gasten die je eigenlijk altijd wel aan tafel wilt hebben, omdat ze altijd wel een spannend onderwerp weet aan te snijden. 

Behalve haar prachtige looks heeft Merel Ek ook nog eens een erg gevatte tong die ze vaak inzet bij diverse praatprogramma’s. Ze houdt er wel van om even de bijzondere onderwerpen in te duiken. Zo kwam het dus ook dat ze te gast was bij HLF8 en daar spontaan begon te vertellen over een artikel dat ze had gelezen. En Merel kwam gelukkig ook nog met een kleine boodschap deze kerstdagen, waar een hoop alleenstaande en misschien wel eenzame mensen wat aan hebben. Hoe hoog de nood ook is, bevredig jezelf alsjeblieft niet met de glazen kerstverlichting. Dankjewel Merel voor het lichtelijk , maar toch blijkbaar nodige advies. Du allemaal braaf luisteren naar Merel, anders gaat het goed fout deze feestdagen.

Zie de video hier!

Merel Ek zorgt voor veilige feestdagen aan tafel

Dankzij Merel moest er even over dit onderwerp gesproken worden aan de spreektafel en voor je er erg in had werd het onderwerp overal besproken. Je kon nu al helemaal niet meer om de kerstversiering heen. Hopelijk heeft het ervoor gezorgd dat mensen toch even twee keer nadenken voor ze zichzelf vergrijpen aan de kerstlampjes. Dat zou namelijk alle doctoren van Nederland ook een beetje rust bezorgen tijdens de feestdagen. Die hebben met al die vuurwerkongevallen al te veel om zich zorgen over te maken. Dan zou er een versplinterde piek in iemands achterste ook nog eens bij moeten komen.

Hoe spendeert Merel Ek eigenlijk de feestdagen?

Er is niet zoveel bekend over het privéleven van Merel Ek. Ze doet best wel een beetje haar best om dat zoveel mogelijk buiten de media te houden. Zo plaatst ze ook niet zo heel vaak nieuwe foto’s op haar Instagram account. Daar heeft de knappe presentatrice ook helemaal geen zin in. Maar afgaande op de foto’s die ze wel plaatst kan je wel een gokje wagen wat Merel tijdens de kerstvakantie aan het doen is. Merel is namelijk een groot fan van lekker naar buiten gaan en de natuur intrekken. Dat kan je ook wel zien als je door haar foto’s kijkt. Niet alleen maar in lekker weer, maar ook juist in de kou vindt Merel het geweldig om buiten te zijn.
Misschien neemt Merel Ek weer een kleine vakantie

Een tijdje terug was Merel lekker de natuur ingetrokken op vakantie en misschien dat ze dat begin van het jaar wel weer doet. Merel is een leuke meid die wel houdt van een avontuurlijke vakantie. Dagen lopen tussen de bossen is voor haar echt ideaal. Met haar winterjas aan loopt ze zelfverzekerd tussen de bomen door. Van al die beweging krijgt ze het ook vanzelf weer warm. Alleen jammer dat ze die momentjes niet zo vaak deelt. Hopelijk wordt het haar goede voornemen voor volgend jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.