Video: Max Verstappen brengt Kelly Piquet tot hoogtepunt vlak voor F1-race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen trakteert zij n vriendin vlak voor de F1-race op een bijzonder hoogtepunt, namelijk een ritje in een helikopter. 

Max Verstappen heeft een speciaal hoogtepunt voor Kelly Piquet in het verschiet, letterlijk in dit geval. Het leukste stel in de Formule 1 vliegt vanuit hun woonplaats Monaco ‘gewoon’ naar de GP van Frankrijk. En dat doen ze in een helikopter. Dat is toch wel even iets bijzonderder dan simpelweg met de auto naar de race komen. Max moet het hele weekend al in een auto zitten, dus dan is zo’n spannend ritje als dit wel even wat beter. Max en Kelly hebben het duidelijk naar hun zin in de helikopter en genieten van de mooie vlucht die ze meemaken.

Lees ook: Buitenkansje: Maar liefst 33x je inzet als Max Verstappen de GP van Frankrijk wint | Mannenzaken.nl

Max Verstappen heeft even extra adrenaline boost nodig

Voordat hij deelneemt aan de GP van Frankrijk heeft hij nog even een adrenaline boost nodig. En die krijgt hij van zijn uitdagende ritje in de helikopter. Daar heeft Max het prima naar zijn zin. Met zijn bloedmooie vriendin aan zijn zijde geniet Max van elk moment. Nu zijn systeem weer vol adrenaline zit kan het niet anders of hij gaat de race winnen. De Nederlandse coureur heeft in ieder geval wel zijn zinnen gezet op de eerste plek. Natuurlijk kan er van alles gebeuren, iets wat dit seizoen al meerdere keren is bewezen, maar Max heeft zijn focus op die nummer één plek staan.

Kelly Piquet moedigt Max aan tijdens spannende race

Als extra motivatie staat Kelly Piquet, de prachtige vriendin van Max Verstappen, aan de zijlijn tijdens de race. Daar moedigt ze Max aan terwijl hij zijn best doet om de race te winnen. Met zo’n geode motivatie naast de baan kan het niet anders of Max moet als eerste over de streep komen. Dit weekend kan je waarschijnlijk ook genieten van de Instagram stories van Kelly Piquet, die ongetwijfeld de hele race van commentaar zal voorzien. Zo krijg je een bijzonder kijkje in de race. Misschien verblijdt ze haar volgers ook nog met een leuke foto van zichzelf, dus Kelly volgen is altijd de moeite waard.

Max bereidt zich voor op belangrijke race

Momenteel is Max zich aan voorbereiden op de belangrijke GP. Dat doet hij met een combinatie van rust, fitness en trainen. Mentaal en fysiek bereidt hij zich voor op de belangrijke race. Straks op de baan heeft hij de optimale voorbereiding, steun en mindset om de race te kunnen winnen. Hoe Max het uiteindelijk zal doen, dat zien we natuurlijk aankomend weekend, maar aan de voorbereiding zal het in ieder geval niet liggen. En als het Max niet lukt om de race te winnen, dan kan hij altijd nog troost zoeken bij zijn prachtige vriendin. Die staat namelijk altijd voor hem klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.