Video: Marijn Kuipers traint haar belangrijkste rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers traint hard voor het perfecte lichaam. En van haar training deelt ze nu een belangrijk moment. 

Knappe blondine Marijn Kuipers traint flinke rondingen

De prachtige blondine Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk goed lichaam. Dat kan je niet ontkennen. En dat komt voor een deel dankzij alle tijd die Marijn doorbrengt in de sportschool. Daar voelt deze prachtige dame zich helemaal thuis. Ze deelt dan ook regelmatig een leuk plaatje vanuit de sportschool met haar volgers. Alleen nu deelt Marijn een training waar ze zelf een hekel aan heeft. Maar het is wel nodig. Want deze training zorgt ervoor dat de belangrijkste rondingen van Marijn er zo mooi uit blijven zien. De blondine zet dus met tegenzin door en denkt maar alvast aan dat prachtige lijf wat ze aan al die training over zal houden.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers gaat gestrekt voor droomlichaam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers werkt hard voor ideale lichaam

Voor veel mensen is Marijn Kuipers al het ideale plaatje, maar zelf werkt ze graag nog even door aan dat perfecte lichaam. En dat is natuurlijk haar goed recht. De aantrekkelijke blondine doet allerlei moeilijke oefeningen om ervoor te zorgen dat haar lichaam in tiptop conditie is. En dat ziet er natuurlijk allemaal erg spannend uit. Haar volgers vinden het allemaal wel erg leuk, die genieten namelijk voluit van de leuke video’s die Marijn online zet. En het resultaat mag er ook zijn. Kijk maar naar een van de vele andere foto’s van de prachtige blondine en je ziet het meteen. Al dat trainen heeft van Marijn een ontzettend knappe vrouw gemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn deelt intiem kiekje met haar volgers

Om te laten zien hoeveel al dat trainen heeft geholpen, heeft Marijn een nieuwe foto geplaatst in een wel heel spannend badpakje. Ze staat met haar achterzijde naar de camera en draait zich om met een ondeugend lachje. Op deze foto kan je pas echt goed zien hoe verleidelijk Marijn er eigenlijk uit ziet. En dat is natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken. De blondine verwent haar volgers ook graag met dit soort intieme foto’s. Ze vindt dat ze haar lichaam niet hoeft te verbergen, maar er trots op mag zijn en het mag laten zien. En gelijk heeft ze ook.

Van al dat trainen wordt Marijn knapste influencer ooit

Als Marijn niet oppast, dan stijgt ze straks met kop en staart boven alle andere influencers uit. Ze is natuurlijk qua persoonlijkheid al een stuk interessanter dan de meeste dames op het internet, maar als ze zo door gaat met trainen, dan heeft ze binnen de kortste keren ook het meest verleidelijke lichaam te pakken. En dat is natuurlijk wel iets waar zowel Marijn als haar volgers stiekem op zitten te wachten. De knappe blondine is natuurlijk al tevreden, maar kan niet wachten hoe ze er uitziet na nog meer intense trainingssessies.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...